kimin feyki bu ben konu açtıktan hemen sonra gereksizlere taşınıyor ve hemen hüsamettinin haberi olup cevap yazıyor?
/>
PHI konuyla birlikte arkadaşıda Taşıdım ondan oldu sanırsam
fake olayınıda kendisine sormak lasım yeni uye olup böyle bir avatar kullandıgına göre
quote:
Orjinalden alıntı: aSSembLy
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Duruma göre değişir
/>
kimin feyki bu ben konu açtıktan hemen sonra gereksizlere taşınıyor ve hemen hüsamettinin haberi olup cevap yazıyor?
/>
PHI konuyla birlikte arkadaşıda Taşıdım ondan oldu sanırsam
fake olayınıda kendisine sormak lasım yeni uye olup böyle bir avatar kullandıgına göre
konuda hapis kaldı buraya beraber geldi yani
iyi bakalım
kendisine sorsak söylemeyeceğine göre sana soralım kimin feykisi
ben zararsız faikim abi beni çizmeyintaam açıklıyorum başka forumdan para karşılığı gönderdilerseçmece sorular sor dediler
quote:
Orjinalden alıntı: PHI kendisine sorsak söylemeyeceğine göre sana soralım kimin feykisi
Bana böyle sorularla gelme PHI
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PHI kendisine sorsak söylemeyeceğine göre sana soralım kimin feykisi
Bana böyle sorularla gelme PHI
İyi
quote:
Duruma göre değişir
/>
Eee küçük_hüsamettin nerde kalmıştık en son kim oldugunu söylüyordun
ya aslında bi soru sormak için aldımdı prezarvatif olayı yani.ama çerezleri silmek zor geldi.neyse banlamayın bari lazım olunca yenisiyle uğraşmayayım.zararsızım.kimseye zarar gelmicek isteklerimi karşılarsanız.yarın geceye kadar nakit 1 milyon dolar istiyorum birde helikopter full depo dolu olacak
quote:
Eee küçük_hüsamettin nerde kalmıştık en son kim oldugunu söylüyordun
abi ben köyden yarın geldim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme