Bildirim
Bu bir dramdır ya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun hocam. Her ne kadar kaybederkende sakin kalınması gereksede bunu hepimiz söylesekte bazen hırsımızı , sinirimize yenik düşüyoruz. Birde üstüne o gün şanssızsak malesef sonu böyle bitebiliyor. Geçmiş olsun tekrardan. -
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hırsıma yenik düştüm.Şanssızlıklada birleşti malesef. 500 tl benim için bişey değil. Eğlencesine her ay oynayıpta kaybettiğim bir miktardı. Lakin bukadarda şanssızlık olunca bırakma zamanım gelmiş dedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
500 tl benim için bişey değil. Eğlencesine her ay oynayıpta kaybettiğim bir miktardı. Bu yorumunuza istinaden meraktan soruyorum cevap vermek zorunda değilsiniz aylık maaşınız nedir acaba ? -
5 bin ortalama diyebiliriz. Değişiyor döneme göre. Alkol, sigara ve kafelerde boş oturma alışkanlığım olmadığından masrafsızım.
Not:Zararda bırakmadım. 4-5 bin karda bırakmışımdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah daha çok versin hocam ideal erkek adayısın alkol yok, sigara yok, boş boş para harcama yok. Kıskandım mı ne sanki hehe . -
Zaten 500 liranın senin için pek bir anlam ifade etmediği açık hocam, yoksa 1 2 3 4 ve 6+ gol'e 100'er lira atmak mantık işi değil, zaten 1 golle kalmıyordu da en iyi kazanacağın 455 olacaktı. O da verdiğini dahi alamaman anlamına geliyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X