Şimdi Ara

Bu bursu almam doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LYS' de ilk 100'e girdiğim için KYK' dan normal burs ücretinin 3 katı olan aylık 700 küsür liralık bir burs kazandım. Ama buna ihtiyacım yok bu parayı tamamen lükse harcayacağım. Durumumuz Türkiye şartlarına göre iyi yani isteyip de alamadığım bir şey olmadı. Bu yüzden bazı arkadaşlarım bu bursu almamın etik açıdan doğru olmayacağını, benim yerime belki ilk 100'e girmeyen ama ihtiyaçtan dolayı alabilecek insanların olduğunu söylüyorlar. Sizin bu konuda fikriniz nedir?

NOT:Bursu kazandığıma dair mektubun SS si birazdan geliyor.

• Sonuçta sen almadın diye başkasına vermeyecekler bu parayı
  • Geri ödemeli, ödemesiz herkes alıyor zaten bursu. Ben olsam alırdım. Bir de lysde ilk 100e nasıl girdin læ
  • Devletin sana verdiği bir imkan.

Gidipte demiyecekler sen almıyorsun o zaman senin yerine fakir olan üç kişiye verelim diye.

Bu senin hakkın ben olsam alırdım.

Not: Fakirleride çok düşünüyorsan 700 TL'yi alıp okulunda bulunan durumu kötü olanlara yardımda bulun o zaman
  • al başkasına ver
    ben Taş Kömürü İŞletmesinden 370tl burs alıyordum
    sınıfımda erzincanlı bi çocuk vardı ona vermiştim
  • 2011ösys sonuç sayfasının görüntüsünü buraya ekler misin bi zahmet? İlk 100de olduğun lys puanın açıkca gözüksün..
  •  Bu bursu almam doğru mu?
  • O para senin hakkın ve alıp çatır çatır harcamamak tam bir aptallık olur dostum kusura bakma ama
  • Tebrik ederim bu arada.
  • Helal sana o para.İlk 100 .Nasıl çalıştınız anlatır mısınız.Son sınıfım ben, hazırlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guy

Arkadaşlar LYS' de ilk 100'e girdiğim için KYK' dan normal burs ücretinin 3 katı olan aylık 700 küsür liralık bir burs kazandım. Ama buna ihtiyacım yok bu parayı tamamen lükse harcayacağım. Durumumuz Türkiye şartlarına göre iyi yani isteyip de alamadığım bir şey olmadı. Bu yüzden bazı arkadaşlarım bu bursu almamın etik açıdan doğru olmayacağını, benim yerime belki ilk 100'e girmeyen ama ihtiyaçtan dolayı alabilecek insanların olduğunu söylüyorlar. Sizin bu konuda fikriniz nedir?

NOT:Bursu kazandığıma dair mektubun SS si birazdan geliyor.

Arkadaşlarının dediği doğruda ,gerçek hayatta hiç öyle olmuyor. Hak edip alan kişi sayısı çok az ve sen çalışarak hak etmişsin bunu zaten. Ayrıca burs sahibi olmak ayrıca bir motivasyon sağlar çalışmak için.

Bana kalırsa al bu bursu

• Bu burs sana başarından dolayı verilmek isteniyor. Maddi durumuna bakılıp da verdikleri bir burs değil.

Al, paşa paşa harca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Geri ödemeli, ödemesiz herkes alıyor zaten bursu. Ben olsam alırdım. Bir de lysde ilk 100e nasıl girdin læ

Normalde sayısalda 300 küsürüncüyüm ama dilden ilk 100e girdiğim için geldi burs.
  • kardeş bana bağışlayabilirsin
  • o burs çalışıp hakedene veriliyo. git onla aylık sigaranı al içkini al. haketmişsin. çok ihtiyacı olan adam çalışsın alsın bursu
  • Bursu al bence de.Bilgisayar da güzelmiş.
  • İlla fakirlere dağıtmak istiyorsan bana gönderebilirsin. Gayet de başarılı olmama rağmen maddi sıkıntılar yüzünden üniversiteyi iyi bir yerde okuyamayabilirim. İki sene sonrasını bilemem tabi ama... Hikayenin detaylı anlatımı için PM atabilirsin
  • all
  • Bence ne kadar ihtiyacın olmasada almanda yarar var.Ama boşa değil eğitimin için harcamalısın belki yabancı bir dil öğrenebilirsin gelecekte işine yarıyabilir.
  • ilk 100 e girip çaba harcamışsın.Emek vermişsin.O parayı ÇATIIIIR ÇATIIIIR yemelisin bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.