Şimdi Ara

Bu bursu almam doğru mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmWaTs

Helal sana o para.İlk 100 .Nasıl çalıştınız anlatır mısınız.Son sınıfım ben, hazırlanıyorum.

Matematiği 11.sınıfta bitirdim ve 12 de sadece denemelerde çözdüm ve çok az konu tekrarı yaptım. Fizikten özel ders aldım, biyoloji ve kimyaya da çok çalıştım. Son 3-4 ay günde 1000 soru çözdüğüm oldu. Artık soru tiplerini ezbere bilir hale geldim ve oldu.
  • Alıp bana verebilirsin sonuçta öğrenciyiz.
    Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

Bence ne kadar ihtiyacın olmasada almanda yarar var.Ama boşa değil eğitimin için harcamalısın belki yabancı bir dil öğrenebilirsin gelecekte işine yarıyabilir.

Tıp fakültesindeyim. Eğer zorlanmazsam Japonca veya Rusça gibi bir dil öğrenmek istiyorum (İngilizce ve Fransızcam var) ama dediğim gibi ben bu bursu almasam da çok rahat giderim bu kurslara. Benim yerime başka birine verme gibi bir durum yoksa bağış falan yapacağım heralde...
  • o parayı al dostum.Belki benim gibi durumu kötü olanlara yardım etmek istersin
  • ilk 100e girenler fakir diye verilmiyo ki o burs, ödül işte niye almayasın. ama 700 lirayı aldığımı bile farketmeyecek kadar zenginim diyosan alma yani bence yine de al birine verirsin en kötü ama ben olsam ödülümü harcardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimar -- 5 Ekim 2011; 18:34:35 >
  • Helal olsun. Bence al ve kendin harca. Bir bakıma çalışıp kazanmışsın ve hak etmişsin. İstiyorsan bir kısmını ihtiyacı olan birine verirsin. Yalnız hepsini verirsen verdiğin kişiye kötülük bile yapmış olabilirsin. Ona yetecek kadar ver bence. Tabi yine sen bilirsin.
  • Çevrede illaki vardır yardıma ihtiyacı olan biri , ona verirsin parayı.
  • alıp ihityacı olan birilerine yardım edebilirsin
  • Ben olsam alırım ve harcarım.Ya da yatırım yaparım.Dil kursuna harcarım.Mavi tura çıkarım.İnterrail-interfly wat falan yaparım.

Çok rahatsız oluyorsan parayı alıp başkalarına yardım edersin.Arkadaşların bu konuda karar veremez.Asıl kararı sen vereceksin.Onlara laf düşmez.
  • 240*3=720 lira güle güle harca almak istemezsen iptal etme bana yolla kartını direk
  • abi çoluğum çoçuğum var açızzzzzzzzzz
  • Oooo kuzen sen de mi buradaydın ya. Nasılsın görüşmeyeli, ya kusura bakma arayamadım bir süredir.

Şaka bi yana, o burs sana maddi durumun kötü diye verilen bir burs değil. Başarının ödüllendirilmesi için verilmiş bir burs. Bu nedenle almazsan salaklık olur bence.
    Ha parayı lükse harcayacaksan harcama derim.

12*4*700, 33600TL para eder lise bitene kadar. Bu parayı biriktir, üzerinde de 5-10bin ekler üniversiteye iyi bir arabayla gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Oooo kuzen sen de mi buradaydın ya. Nasılsın görüşmeyeli, ya kusura bakma arayamadım bir süredir.

Şaka bi yana, o burs sana maddi durumun kötü diye verilen bir burs değil. Başarının ödüllendirilmesi için verilmiş bir burs. Bu nedenle almazsan salaklık olur bence.

12*4*700, 33600TL para eder lise bitene kadar. Bu parayı biriktir, üzerinde de 5-10bin ekler üniversiteye iyi bir arabayla gidersin

Kuzen karıştırdın galiba zaten üniversiteye geçtiğim için bu burs veriliyor yani liseye gitmiyorum ve sınav hediyem bir araba zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guy -- 5 Ekim 2011; 19:26:41 >

• Al bana gönder. Ciddi lazım bana da para. :)
  • burs illa fakire verilir diye bişey yok. sana verilen bursun maddi durumunla bi alakası yok, o bir başarı bursu. aynı ikilemi ben de ünideyken yaşamıştım, koçtan burs alıyodum salak kadın yok hak yion cart curt ayaklarına getiriyodu, aldım sonra bursu tabi. al gönül rahatlığınla harca vicdan yapma hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guy

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Oooo kuzen sen de mi buradaydın ya. Nasılsın görüşmeyeli, ya kusura bakma arayamadım bir süredir.

Kuzen karıştırdın galiba zaten üniversiteye geçtiğim için bu burs veriliyor yani liseye gitmiyorum ve sınav hediyem bir araba zaten.

LYS üniversite sınavı mıydı ya. Vay kardeşim ne kadar büyümüşsün sen

700 lira, 3 depo benzin eder. Ayda 2 depodan fazla harcamazsın, artan parayı da servis için saklarsın.

Yok dersen onlara da param var, hobilerin için harca. Bisiklet, fotoğraf, RC...

• kardeş sen o parayı almazsan gidipi ihtiyacı olana vermiceklerdir eminim. ama sen o parayı alıp ihtiyacı olanlara verebilirsin. nası fikir? :)
  • Bursu al ihtiyacin yoksa 7 ayri kisiye burs vers:)
  • Hatta benimle irtibata gecersen zor durumda olan arkadasima yonlendirebilirim...
  • money talks bro. adam çalışmış ailesi de para harcamis kazanmis benimde bu sene son senem ygs mat fen konu sorunum yok sadece soru cozuyorum.ıngilizce ve almancam var.gerekli olan. parayi bulursam amerika da okumak istiyorum.umarim olur.para meselesine gelirse parani al.icim rahat etmez dersen her ay paranın bir bölümünü yada tamamini losev mehmetcik vakfi vs. bagislayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.