Bildirim
Bu cam nasıl yapılıyor ?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hiç yaptırma daha iyi
Filmli cam diye geçiyor. Cama film takıyorlar. Türlü renkleri var. Ama ön camın kaplanması yasak diye biliyorum, bu niye böyle yapmış ki -
Hocam arkadaş filmlerden bahsetmiyor sanırım. Aracın yana doğru açılan sağ bagaj camından bahsediyor. Bu sistem eski doblo partner tarzda hafif ticari araçlarda çok kullanılırdı. Özellikle arka camlarda. Bence o araçlar için güzel bir sistem değil ki nitekim güncel kasalarda vazgeçtiler normal artık arka camlarda. Kartaldakini bagaj camına sırf göstermelik yapmışlar bence yakışmışta. Yapılması zor bir şey olmasa gerek cam çerçevesi değişir yana açılıp kapanan bir kasa oturtulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam bagaj camından bahsediyorum duruşu ve farklılığı var galiba bu araçta tek camı fidilden dışarı almışlar mandal ve 2 ayak yapmışlar aynen doblolarda olduğu gibi -
-
Aslında yakışmış araca genellikle hafif ticarilerde kullanılan cam -
çok güzel aynen odeliklerini nasıl açıyorlar benim merak ettiğim o aslında camı çıkarır oturtursnda delik yerleri ne ile kesiliyor kırılma şansı var mı -
Delik delme için özel bir makina var, elmas uçlu bir aparatı var. Kesmek içinde özel cncleri var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X