Şimdi Ara

Bu cam nasıl yapılıyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Bu cam nasıl yapılıyor ? Bu cam nasıl yapılıyor ?

• Hiç yaptırma daha iyi

Filmli cam diye geçiyor. Cama film takıyorlar. Türlü renkleri var. Ama ön camın kaplanması yasak diye biliyorum, bu niye böyle yapmış ki
  • Hocam arkadaş filmlerden bahsetmiyor sanırım. Aracın yana doğru açılan sağ bagaj camından bahsediyor. Bu sistem eski doblo partner tarzda hafif ticari araçlarda çok kullanılırdı. Özellikle arka camlarda. Bence o araçlar için güzel bir sistem değil ki nitekim güncel kasalarda vazgeçtiler normal artık arka camlarda. Kartaldakini bagaj camına sırf göstermelik yapmışlar bence yakışmışta. Yapılması zor bir şey olmasa gerek cam çerçevesi değişir yana açılıp kapanan bir kasa oturtulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam bagaj camından bahsediyorum duruşu ve farklılığı var galiba bu araçta tek camı fidilden dışarı almışlar mandal ve 2 ayak yapmışlar aynen doblolarda olduğu gibi
  • in memoriam of gti..

Bu cam nasıl yapılıyor ?

en yakıştığı araçtır, aynı zamanda en fazla özlenilen...
  • Aslında yakışmış araca genellikle hafif ticarilerde kullanılan cam
  • çok güzel aynen odeliklerini nasıl açıyorlar benim merak ettiğim o aslında camı çıkarır oturtursnda delik yerleri ne ile kesiliyor kırılma şansı var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Delik delme için özel bir makina var, elmas uçlu bir aparatı var. Kesmek içinde özel cncleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.