Şimdi Ara

BU COCA COLAYI SAKIN ALMAYIN [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berbatt igrenc bisey merak edip aldim ölüyodum.o kdr igrenc ki anlatamam kolayida kahveyide severim ama ikisi berbaerken igrenc oluyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ssyi unutmusum

BU COCA COLAYI SAKIN ALMAYIN  [SS]

• soğuk kahveler var onlarda iğrenç kesin millet merak edip alsın diye yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

soğuk kahveler var onlarda iğrenç kesin millet merak edip alsın diye yapıyorlar.
    Aynen onlarda berbattt

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

soğuk kahveler var onlarda iğrenç kesin millet merak edip alsın diye yapıyorlar.
    Evde her gün en az bir bardak soğuk kahve yapıp içiyorum, normal kahveden daha güzel şu sıcak yaz günlerinde

Kola niye içiyorsunuz ki zaten, aromalı şekerli su kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proopiomelanocortin -- 2 Ağustos 2019; 19:55:23 >
  • Proopiomelanocortin kullanıcısına yanıt
    Soğuk kahve bende yapıyorum ama satılanlardan bahsediyorum zehir gibi tadları var kola içmiyorum ben kahveden bahsettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proopiomelanocortin

Evde her gün en az bir bardak soğuk kahve yapıp içiyorum, normal kahveden daha güzel şu sıcak yaz günlerinde

Kola niye içiyorsunuz ki zaten, aromalı şekerli su kendisi

Alıntıları Göster
    tarif alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gazozlu ayranın bir alt versiyonu bu.
  • Kötü ama alışıyorsun ya
    Ben içe içe alışmıştım
    10 tane falan içince

İlk içtiğimde çöp demiştim
    Soğukken fena olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nescafe çikolatalı kahve içtiğim en güzel şey. tanesi 4-5 liraydı en son yoksa her gün içerdim
  • Nesi zehir gibi yav :D Adam akıllı kahve tadı gelmiyo çok şekerli falan deseniz anlarım da herhalde bende pek kahve zevki olmadığından olacak, gayet beğeniyorum

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Rez. Ben de öğreneyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Kötü ama alışıyorsun ya
    Ben içe içe alışmıştım
    10 tane falan içince

İlk içtiğimde çöp demiştim
    Soğukken fena olmuyor
    Hocam ilkini beğenmeyince neden bidaha alma gereği duydunuz özel değilse anlatır misn gerçekten merak ettim

• Ben ve kardeşim çok beğendik, zevk meselesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Espresso ve cola bi araya geldiğinde kötü oluyor gercekten. Aklinizda bulunsun, mekanlara kafelere gittiğinizde cola ve espressodan olusan kokteylleri icmeyin paranız çöp olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

tarif alabilir miyim?

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 300 mL soğuk süt içine yarım tatlı kaşığı çözünebilir kahve (ben Jacobs Monarch kullanıyorum) + 1-2 kesme şeker kadar şeker.

Zamanında kahveyi su içinde çözüp üstüne süt katmayı denedim ama tadını beğenmedim o yüzden sadece süt kullanıyorum. Ama yukarıdaki ölçüleri kafama göre katıyorum, eğer saat geçse kahveyi azaltıyorum vs. Şekere alışıksanız 1-2 kesme şeker az gelebilir, acı bir tat alabilirsiniz kendinize göre ayarlayın ölçüleri.

• Coca-Cola'nın hiç bir türünü içmeyin. Markayı tersten okuyunca Arapça olarak "No Mohammed No Mecca" yazıyor.

İllüminati detected!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 2 Ağustos 2019; 23:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Aynen onlarda berbattt

Alıntıları Göster
    Onlara laf etme çarpılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proopiomelanocortin

Yaklaşık 300 mL soğuk süt içine yarım tatlı kaşığı çözünebilir kahve (ben Jacobs Monarch kullanıyorum) + 1-2 kesme şeker kadar şeker.

Zamanında kahveyi su içinde çözüp üstüne süt katmayı denedim ama tadını beğenmedim o yüzden sadece süt kullanıyorum. Ama yukarıdaki ölçüleri kafama göre katıyorum, eğer saat geçse kahveyi azaltıyorum vs. Şekere alışıksanız 1-2 kesme şeker az gelebilir, acı bir tat alabilirsiniz kendinize göre ayarlayın ölçüleri.

Alıntıları Göster
    Erimiyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Erimiyor ki.

Alıntıları Göster
    Çatalla 20-30 saniye hızlı modda karıştırınca eriyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.