Şimdi Ara

bu da benim feel hurricane 2 im (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: undergroundcar

feel 2 lerde fan devir yok o feel 1 de ayrıca doğru kasanın powerı 550w real power değil ben zaten kasa gelir gelmez powerı söktüm thermaltake taktım.kasanın fanlarına gelince fanlar normal bir kasadaki ses kadar çıkartıyor öğle abartılacak yüksek gürültü yok

gürültü kasa fanlarında değilki zaten psu fanında..

• quote:

Orjinalden alıntı: selbal

BUDA BENİMKİ KASA GAYET GÜZEL PSU SUNU KULLANMADIM SESİ HAKKINDA YORUM YAPAMİCAM FAKAT ŞEKLİ ŞEMALİ ÇOK GÜZEL BİR KASA 2 HAFTADAN BERİ KULLANIYORUM TEK KUSURU ÇABUK ÇİZİLİYOR ONUN HARİCİNDE OLDUKÇA GÜZEL TAVSİYE EDERİM

bu da benim feel hurricane 2 im

Eline sağlık güzel olmuş
    Bende kasayı 1 hafta önce aldım ama aldığım gibi duruyo odanın ortasında,daha değiştirmek nasip olmadı sınavlardan.Yarın bitiyo sınavlar(sonunda) ben de haman başlayacambakalım nasıl olacak.Buraya resimlerini koyarım...

• kasama mavi neon takmak istiyorum bu neonları nerden bulabilirim arkadaşlar
  • bilgisayarcılarda vardır onlarda yoksa zaten toptancıda kesin vardır eger ondada hazır yoksa internetten al
  • Gel benden al
    0212 217 70 86-87-88-89
  • bende de feel hur.2 var kardeş ben yanlarada fan taktım daha güzel oluyor tabı letli takarsan

birde arkadaki fan sende de siyah bildimiz papaz fanmı

ben onun yerine coolmaster taktım bir edet letli olanlardan

ama psu konusunda cok cacık cıkıyor psu lar

yaw bende kasadan yan tarafına fan vardı hemde letlı 8cm olanlardan..
    neyse belki ben torpilliyimdir :)

kasayı gercekten beyenıyorum fakat direk psu konusuna girsin alan arkadaşlar

ortalama bır sıstem ıcın ıdare ederde

o/c yapıcak arkadaşlar hemen değişsinler psu yu....
  • bence bu kasa ön duruşu en güzel kasalardan
    bi de neon attın mı tam olacak
  • ya herkes suuply kötü diyor ,,şimdi bu feel hurricane I deki 550W supply
    benim AMD2500bartonu(11x166-1,8ghz ) iken
    iken 14x180-2,5 ghz çalışması için (işlemci için sogutucu da aldım)
    yeterli sogutma desteğini sağlar herhalde de, yeterli güç ihtiyacını karşılarmı??sonuçta 550 W reel olarak ne kadar düşük olabilir ki ? olsun 400W mesela!
    ama yok voltaj dalgalanmalarında filan donanıma bile zarar vererek dağılabilir diyosanız o ayrı da... (ÜRÜNÜ DÜN SİPARİŞ ETTTİMM ACİL CWP LÜTFEN -HURRICANE-I-) yanında Gigabyte 3D Rocket GH-PCU22-SE İşlemci Fanı sipariş ettim) acil cwp lütfen!!!!!!
  • quote:

beyler kasamdan şu an çok memnunum süper bir kasa herkeze tavsiye ederim soğutma sistemi manyak işlemci en fazla 37 derece oluyo

max. 37 derece demişsin de bir prime yapsan da ss koysan.merak ettim gerçekten.bilhassa şilemci prescott ise...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

beyler kasamdan şu an çok memnunum süper bir kasa herkeze tavsiye ederim soğutma sistemi manyak işlemci en fazla 37 derece oluyo

max. 37 derece demişsin de bir prime yapsan da ss koysan.merak ettim gerçekten.bilhassa şilemci prescott ise...

işlemcim prescott değil ama nortwood
  • Arkadaşlar bende AOPEN H600 B-13 kasa var.Yan taraftaki plexiglassı kestirip 120'lik bir fan veya yan yana 2 adet 80'lik fan taktırsam sizce işin b.kunu mu çıkartmış olurum.Bir de üst kasa panelini kestirip biri psu üstüne gelen kısma biri de ramlerin üstüne gelen kısma olmak üzere 2 adet 120'lik fan takmayı düşünüyorum.Bu ram soğutmasında etkin rol oynar mı?Şuan ramlerimde CM bakır ısı dağıtıcıları var ama ben heme ısıyı atmak hem de görüntüde görsellik açısından böyle yapmayı düşünüyorum.Sizce çok abartı mı olur?egzos fan olarak CM 120 mm. neon ledli fan kullanıyorum.Bunun dışında kasamda fan yok.

Kasamın resimleri de bunlar.Umarım bana da bir fikir verirsiniz.

• ekrem saçmışın parayı yine

@hani satıodun sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan

ekrem saçmışın parayı yine

@hani satıodun sistemi

Satmadan önce kendimi biraz tatmin etmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan

ekrem saçmışın parayı yine

@hani satıodun sistemi

Satmadan önce kendimi biraz tatmin etmek istiyorum

baq fanı bana satcan

• @OTTO VON BISMARCK

hacı senin işlemci boşta ve load ta kaç derece??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruhsuz__

@OTTO VON BISMARCK

Hocam işlemci soğutucum Oc için ama ben OC yapmıyorum box cpu fanı ile default 42-52 derece arasındaydı sıcaklık.CM HYPER 6+ alınca 28-32 derece aralığına indi default'da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

quote:

Orjinalden alıntı: Ruhsuz__

@OTTO VON BISMARCK

Hocam işlemci soğutucum Oc için ama ben OC yapmıyorum box cpu fanı ile default 42-52 derece arasındaydı sıcaklık.CM HYPER 6+ alınca 28-32 derece aralığına indi default'da.

baya düşümüş be bende ısmarlladım titan s type bende ki 35-53 tü bakalım kaça kadar düşecek
  • Ehehehe 35 derece gene güzel bir rakam ben 42-52 derece gördüm normalde gerçi benim için önemli olan görselliği.Çok güzel bir alet
  • kasamın devamı

•  bu da benim feel hurricane 2 im
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.