Şimdi Ara

bu da benim feel hurricane 2 im

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kasamdan şu an çok memnunum süper bir kasa herkeze tavsiye ederim soğutma sistemi manyak işlemci en fazla 37 derece oluyo

• bunlarda devamı kasada thermaltake 480w pure power power supply var.

• yan kapak üzerinde fan olması gerekmiyor mu
  • hurricane 2 lerde yok arkadaşım öndeki fan zaten fazla bile 14 cm
  • quote:

Orjinalden alıntı: undergroundcar

hurricane 2 lerde yok arkadaşım öndeki fan zaten fazla bile 14 cm

eksen bilgisayarın vitrininde görmüştüm onda vardı o yüzden sordum.

güle güle kullanın
  • Benim kendi yaptığım kasada buna benzer bişi önce 120mm arkada 120mm fan war yan tarafda şu an Araba Modifiye Telleri war ama ben bunu Plexy yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 16 Kasım 2005, 21:53:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: undergroundcar

hurricane 2 lerde yok arkadaşım öndeki fan zaten fazla bile 14 cm

eksen bilgisayarın vitrininde görmüştüm onda vardı o yüzden sordum.

güle güle kullanın

sağol arkadaşım ben goldtan aldım fan yoktu kutusunda ve kağıdında da göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergroundcar -- 16 Kasım 2005, 22:00:25 >

• araştır bence başka firmalarda fanlıysa git iste yok filan derlerse tüketici hakları değince U dönüşü yaparlar
  • peki arkadaşlar bende bu kasadan almayı düşünüyorum. power gerçek 550 watt mı ve sessiz bir kasamı acaba ? ( sallasan fana çarparda o yüzden soruyorum)
  • PSU su gerçek 550Watt değil
  • feel 2 lerin yan tarafta fan çıkmıyor, isteyen kendi takabilir ama ortalama bir bilgisayar için yanlara fan takmaya gerek yok bence. çünkü kasanın ısı problemi yok..
  • Bir de kasanın önünde fan controlleri olduğunu söylemişlerdi ama ben ona benzeyen birşey bulamadım.onu ayrıca ben mi alıp takıcam.Bu konuda biraz cahilim kusura bakmayın
  • feel kasada önde sağda ses açma şeysi gibi bi çevirmeli tuş sadece ön fanın devrini ayarlıyor
  • psu yu değişltirip iyi yapmışsın
    hayırlı olsun
  • feel 2 den bahsediyorsun değilmi? Eğer öyle ise benim kasada bi eksiklik var sanırım ben bahsettiğin o ses açna düğmesine benzer şeyi bulamadım çünkü...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ruhsuz__

feel kasada önde sağda ses açma şeysi gibi bi çevirmeli tuş sadece ön fanın devrini ayarlıyor
  • feel 2 lerde fan devir yok o feel 1 de ayrıca doğru kasanın powerı 550w real power değil ben zaten kasa gelir gelmez powerı söktüm thermaltake taktım.kasanın fanlarına gelince fanlar normal bir kasadaki ses kadar çıkartıyor öğle abartılacak yüksek gürültü yok
  • Vay sesi büzüşesiceler!!! internetteki ilanlarında önde fan controller var diyolar adam kandırıyolar demekki....
    Peki ben Ayrıca bi controller alsam takma imkanım varmı bu kasaya???
  • her türlü fan control takarsın
  • BUDA BENİMKİ KASA GAYET GÜZEL PSU SUNU KULLANMADIM SESİ HAKKINDA YORUM YAPAMİCAM FAKAT ŞEKLİ ŞEMALİ ÇOK GÜZEL BİR KASA 2 HAFTADAN BERİ KULLANIYORUM TEK KUSURU ÇABUK ÇİZİLİYOR ONUN HARİCİNDE OLDUKÇA GÜZEL TAVSİYE EDERİM

• quote:

Orjinalden alıntı: selbal

BUDA BENİMKİ KASA GAYET GÜZEL PSU SUNU KULLANMADIM SESİ HAKKINDA YORUM YAPAMİCAM FAKAT ŞEKLİ ŞEMALİ ÇOK GÜZEL BİR KASA 2 HAFTADAN BERİ KULLANIYORUM TEK KUSURU ÇABUK ÇİZİLİYOR ONUN HARİCİNDE OLDUKÇA GÜZEL TAVSİYE EDERİM

abi sende x800xl mi var aboooooooooooooo naptın sen baboli

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.