Şimdi Ara

bu da benim feel hurricane 2 im (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

Bende aldım yakında fotosunuda koyarım ama ben aldığımda yanındada fan vardı hemde mavi ledli

aldığın kasa feel 2 mi hocam? eğer 2 ise na zaman aldın? bende aldım ama bende fan falan yok yanda

Üzülmene gerek yok çünkü çoğu kişinin aldığı Feel 2'de fan yok arkadaşa sansına kasa ile birlikte bide fan gelmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

feel 1 in we 2 nin fiyatını bilen war mı?bildiğim kadarıyla bunlar ps suz satılmıo bende zalman war naapçam onu psu yu..satsam hiç kullanmadan kaça gider psu su?bide yan tarafı şeffaf olarak önerebileceğiniz başka kasalar war mı?sessiz de oldumu tmm başka bişey istemiom
  • beyler,
    feel Aerocoolun taklidi zaten.. veya lissansını almış üretiyodur(ama nette feel markaya ait bi site bile yok!)
    www.aerocool.us
    dizaynları tamemn aynı,aerocool orjinal hali hem de psu suz!! ben aeroengine1 veya jetmaster bulamadım tüm türkiyede kalmamış o yüzden aeroengine II aldım.
    amawww.teknorama.com satınalmacısıyla görüştüm, sipariş geçiceklerdi, ocak bası ellerinde olacakk,
    aeroengine II çıkınca kimse almaz eski modelleri diye sipariş etmemişler ama aeroengine II çok pahalı(ben dayanamadım aldım, memnunum)
    siz de arayınn tel ile.. adamlar çok soran var o yüzden sipariş edicez diyolardıgecen haftaa....

• quote:

quote:

feel 1 in we 2 nin fiyatını bilen war mı?bildiğim kadarıyla bunlar ps suz satılmıo bende zalman war naapçam onu psu yu..satsam hiç kullanmadan kaça gider psu su?bide yan tarafı şeffaf olarak önerebileceğiniz başka kasalar war mı?sessiz de oldumu tmm başka bişey istemiom

Burada feelin her çeşidi var 1&2 ,460 watt& 550watt falan....Tıklarsan fiyatlari görebilirsin
    Fiyatlar diğer sitelerde de aşağı yukarı aynı..Psu suz satılmıyo bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 18 Aralık 2005, 15:55:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kebap2

beyler,
    feel Aerocoolun taklidi zaten.. veya lissansını almış üretiyodur(ama nette feel markaya ait bi site bile yok!)
    www.aerocool.us
    dizaynları tamemn aynı,aerocool orjinal hali hem de psu suz!! ben aeroengine1 veya jetmaster bulamadım tüm türkiyede kalmamış o yüzden aeroengine II aldım.
    amawww.teknorama.com satınalmacısıyla görüştüm, sipariş geçiceklerdi, ocak bası ellerinde olacakk,
    aeroengine II çıkınca kimse almaz eski modelleri diye sipariş etmemişler ama aeroengine II çok pahalı(ben dayanamadım aldım, memnunum)
    siz de arayınn tel ile.. adamlar çok soran var o yüzden sipariş edicez diyolardıgecen haftaa....

Hocam sen bu kasayı nerden aldın auroengine2 yi yani.Ve sorması ayıp kaça?

• yazmıştım;
    www.teknorama.com.tr
    160 milyon filan kdv dahil. biliyorum pahalı ama inat ettim aldım-bu paraya değer mi bilmem ama, görünüşü ve soğutması süper,overclock rahat cektim(bi de RAMler 200mhz çalışabilseydi..)aslında aeroengine I alıcaktım, ya da aynı dizayndaki feel alıp PSU çıkarmak da vardı ama daha yeni PSU almıştım diye kıyamadım :P
    ama aeroengine I veya jetmaster modeli gelicek, kesinlikle tavsiye ederim.(60$+kdv civarı olur)
    geçen ay deli gibi araştırdım..
    süper bi işçilik beklemeyin ama soğutma+dizaynı çok güzel, başka ne isteyebilirim...

• yahu bu aerocool hiçbiyerde yok?fiyat hakkında da bilgi alamıorm hiçbiyerden?feel 2 düşünüyodum ama aerocool un siteye baktım daha iyi aerocool un kasalar..
  • abicim yazdık ya yukarda!
    kimse getirtemiyo sadece aeroengine-2 var, gerisini de getirticek adamalr;
    www.teknorama.com.tr
  • kardeş bendede feel 2 var ama yanında mavi neonlu fan cıkmıştı.hepsiburada dan aldım.bence bilgisayarcına bi danış cıkmama gibi olay soz konusu olamaz gibi.
  • bende bundan almayı düşünüyom feel hurricane 2 ancak öneriniz nedir öğrenmek istiyom...
    bazen power dasorunçıkabiliyormuş diye duydum...
    ya bilgisayara 1000 dolar ayırdım...
    monitor almıyacam 19 inch vestel var çünkü...
    sizce monitor dışında 1000 dolarımı nasıl harcayım...
    görüş ve düsüncelerinizi almak istiyom
  • Çatır çatır harcarsın kocam
  • benim kasam 3000ytl tuttu valla
  • NASIL 3 MİLYAR MI??
  • Kasalar Hakkatten Şekilmiş...
  • 3 milyar m1 ??? Ben 1 milyar yat1r1cam ocakta sadece kasaya ( kasa hariç bunu belirteyim ) Yani sadece islemci , anakart , ram ve ekran kart1 . Yani pahal1 geldigi için eski bilgisayar1n HDD sini kullanacag1m bu yüzden . San1r1m 3 milyara toplayan kisi içine ses kart1 , TV kart1 yani full donanim alm1st1r ... Ama yinede toplu halde çok geldi ...

• asusun en üst model ana kartı x850xt 1 gb dual ddr2 ram 410 gb harddisk sony dvd rw creative audigy 2 zs platinium pro 3.2 ghz 2 mb önbellek 64 bit thermaltake power 480w feel 2 kasa bu parçaları alınca paşa paşa 3000ytl yi bayılıyorsunuz arkadaşlar ok
  • Hocam parayı veren sensin haklı olanda sen
  • Hakl1 haks1z konusunu nereden ç1kard1n . Sadece meraktan sorduk ... Tabi para durumu yeterli ise al1r ama bana fazla geldigini söyledim gereksiz demedim . Fazla geliyor ama benim alacag1m parçalardan sadece ekran kart1 X800GT ve asus 945 chipset li anakart tan alacag1m yani tutmas1 normal ama fazla ...

• Ya arkadaş parasını istediği gibi harcar demek istedim sana haksızsın falan demedim yanlış anlama olmuş sanırım
  • Tamam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.