Yana fanda takmışsınO fanla birlikte ısı dereceleri nedir arkadaş?
1. versiyonundan çok daha güzel yeni feel ler
cpu sıcaklığı 35 derece anakartın sıcaklığı 38 derce kasanın içi nofrost buzdolabına döndü
eski versiyon kasası sanki daha iyiydi yaww
görünüş olarak bence hurricane I ya
bu arada bu kasanın powersız olanını kadıköyde satan bi yer var mı
quote:
görünüş olarak bence hurricane I ya
bu arada bu kasanın powersız olanını kadıköyde satan bi yer var mı
hocam bildim kadarıyla bu kasa psu suz satılmıyor ne yazıkkı...
birde dikkat et bazı satıcılar yan kapakta fanda verıyor letli bir adet bazıları vermıyor..
pcu suz kasası bunu yok, AEROCOLun aynı modelleri var ama, şu an hiçbiryerde buşaamdım, heryere baktım. en son dayanamadım aerocool aeroengine II aldım, pcusuz, pahalı ama.. www.teknorama.com.tr aeroengine1 veya jetmaster gelecek dediler..bekleyemedim :(
valla ne derseniz diyin benim bu feel hurricane 2 lere kanım ısınmadıarkadaşlar.bende hurricane 1 var nebileyim sanki dahagüzel görüntüsü varmış gibime geliyo 1 in.size benimkasanınresimlerini koyayım.sizce de öyle diil mi?
e hadi buda benimki
çok güsel olmus
Yakında benimkide geliyo arkadaşlar!!!
Şuanda yapım aşamasında!!!
Yakında benimkide geliyo arkadaşlar!!!
Şuanda yapım aşamasında!!!
feel I olanı daha çok seviyorum.ama senin kasada mukemmel.jet motoru çok ses yapıyormu acaba.
quote:
Orjinalden alıntı: selbal
e hadi buda benimki
Abi fanlar iyi yakışmış kasana,Bide şu msn'nini bi pm'lesen bana
Bende aldım yakında fotosunuda koyarım ama ben aldığımda yanındada fan vardı hemde mavi ledli
quote:
Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum
Bende aldım yakında fotosunuda koyarım ama ben aldığımda yanındada fan vardı hemde mavi ledli
selbal duymasın led çıkması sürpriz oldu tabi sonunda bana aldırcaksınız bu kasadan
quote:
Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum
aldığın kasa feel 2 mi hocam? eğer 2 ise na zaman aldın? bende aldım ama bende fan falan yok yanda
feel 1 in we 2 nin fiyatını bilen war mı?bildiğim kadarıyla bunlar ps suz satılmıo bende zalman war naapçam onu psu yu..satsam hiç kullanmadan kaça gider psu su?bide yan tarafı şeffaf olarak önerebileceğiniz başka kasalar war mı?sessiz de oldumu tmm başka bişey istemiom