Şimdi Ara

Bu değerler normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda laptopumu hızlandırmak için SSD aldım. Windows açılışlarında falan baya fark oldu fakat yazma konusunda sanki sıkıntı var gibi. Programla test ettiğim zaman böyle dalgalı sonuçlar alıyorum bu değeler normal mi?
    Bu değerler normal mi?

buda WD Blue 1tb
    Bu değerler normal mi?

mekanik disk bundan daha stabil sonuç veriyor sanki

• Normal degil . test esnasinda veya bosta gorev yoneticisinden ssd yi kullanan programlari kontrol edin
  • katharsis1537 kullanıcısına yanıt
    bilgisayara yeni format attım atar atmaz da bu programı kurup test ettim. hatta bir hata vardır diye tekrar format attım ama sonuç değişmedi. şuan Windows ssd ye kurulu ama kullanan herhangi bir program yok
  • CooLifeX kullanıcısına yanıt
    Guncellemeleri durdurup birdaha denermisin yada internet baglantini kaldir
    hocam denedim gene de aynı çıktı. işin tuhafı açık hiçbir uygulama yok bellek kullanımı boşta 0 zaten. bir tek "Antimalware Service Executable" diye bir şey açık o da bellekten biraz kullanıyor ama disk kullanımı sıfır. ne olduğunu bende anlamadım yazma hızı gerçekten çok düşük oyun yükledim hdd daha çabuk bitirdi
    Bios ayarlarinda raid modu acik mi diye kontrol edermisiniz. Kapali olmasi gerekiyor. Bu da degilse baska birsey gelmiyor malesef aklima.
    Bilgisayar dizüstü bios'a girdim zaten kısıtlı menüler var o yüzen raid menüsü yok. AHCI modda onu da kontrol ettim. SanDisk programı vardı kurdum ordaki güncellemeleri de yaptım. Kayıt defterinde bazı ayarlar varmış onlar da tamam. Ama bir türlü şu performansı elde edemedim ne yaptıysam boş yapmadığım ne kaldı acaba
    Ssd yi masaustupc de deneme sansiniz varmi acaba.
    Masaüstü var bir tane ama açılmıyor 😢yani maalesef öyle bir şansım yok bakmak için . Hala anlamış değilim laptopun diğer sata yuvasına da taktım gene aynı sonucu verdi . Yuvaların hepsi sata 6gbs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.