< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 7 Mart 2024; 13:5:0 > |
Bu Diskler Sahte mi ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sadece kılıf olabilir, dikkatli olmak gerek.
-
-
ürün linki varmı?
yorumları falan iyi incelemek gerek. yazılımla eski 256mb flaşları yüksek gösterenler vardı.
bende 5 sene önce ssd almıştım çok ucuza, en fazla şansımı denemiş olurum dedim. hala laptopta kullanıyorum.
-
Yorum da yok, oy verip geçilmiş lakin benzer ilanları olan başka satıcılar var..
aliexpress.com
398.35TRY 30% OFF|Lenovo orijinal 30TB 26TB 18TB 10TB 4TB yüksek hızlı sabit Disk harici mobil sabit Disk USB 3.1/tip c arayüzü kitle depolama| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005004798172382.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.43933e5fQ4MUKs&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 7 Mart 2024; 13:24:27 > -
hocam hiç bulaşmayın bence buna. yorumlarda formatlanmadığı, kopyalanan klasörlerin boş çıktığından bahsetmişler.
ambalajı da eskiden pazarda satılan ucuz kulaklık paketlerine benziyor.
-
eyw hocam.
-
o baktiginiz urun 1tb. 312 tl olmasi da ilginc geliyor.fakat hammaddesi kendi ulkesinden cikiyo.o da ucuza mal etmeye sebep oluyo.kendisi ucuza satiyo.bir de aliexpresste ilk kullaniciya ozel indirim kuponu var.o da burda gecerli.o olmazsa 613 oldugunu goruyorsunuz.dakat vergilendirme 613 tllik fiyat uzerinden yapiliyor onu soyleyeyim.vergiside bi kendisi kadar vardir.
-
-
712 tlye cinden urun bence normal
-
2TB disk için bu fiyat.
-
2haftaya bozulma garantilidir.çinden teknolojik ürün zengin olmadığın sürece alınmaz.yani zengin olunca da zevkinden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X