Evet arkadaşlar ben bugün hayatta birşey öğrendim bu hayatta dostluk arkadaşlık hepsi yalan inanmıyorum.... benim bir dönem çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı tabiri caizse yediğimiz içtiğimiz yarı gitmezdi. kardeşden öteydik... ne zaman ki bu arkadaşın hayatına bir kız girdi evlendi adam 360 derece döndü değişti.. daha öncesinde bu arkadaşımın hoşlandığı bir kız vardı sağık sektöründe çalışıyordu bir müddet onunla takıldı sonra ne olduysa ayrıldı . daha sonra bu ikisi tekrar bir araya geldi. bu sağlık sektöründe çalışan kız bizim arkadaşı başka bir sağlıkcı kızla tanıştırdı flört nişan düğün v.s ikisi evlendi. işin enteresan tarafı bunların 3 ü hala arkadaş... bende bugün bu bizim arkadaşa dedim ki şu sizin aranızı yapan kıza söyle benide bir kızla tanıştırsın yok baldızı var onunla tanıştır yok iler geri konuşunca tartıştık biraz tamam gardaş eyvallah dedim .... bu hayatta işe giren parayı bulan evlenen kendini kurtaran adam bir daha gerisine ardına bakmıyor eşini dostunu arkadaşını düşünen yoktur abi 2x2 4 ben bugün bunu anladım ... sanki hırsız uğursuz değiliz çok şükür evimiz arabamız var sadece işimiz yoktur bakalım daha neler görecez ..... |
Bildirim