< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bizi daha doğrusu gencecik evlatlarımızı suriye çukuruna düşüren adamları ilk seçimde tarihin karanlık çukurlarına gömmek.
|
1. Suriyelileri calistirmamak
2. Suriyelilerle alisveris yapmamak 3. Rus urunlerini boykot etmek 4. Ilk secimlerde "ama ummet" diyen, "kardesim vladimir" diyen palyacolari sandigin dibine gommek. Al sana 4 madde, buyur yap. |
Hocam acınızı anlıyorum ama içinde bulunduğumuz durumun sebebi bu zihniyet... Bilime, akıla ve canlıya değer vermeden iç ve dış politikada hesapsızca yapılan hamleler
|
+1 ayrıyetten ümmet kardeş diyen herkesle muhattabı kesin! eş dost yapmayın dükkanından alışveriş yapmayın Suriyeli ölüyorum dese beş kuruş dilenciye para vermeyin defolup gitsinler.
|
Hocam bana göre üstesinden geldiğimiz bir şey yok. Sadece insanlığımızdan, cumhuriyetimizden, hayatımızdan tavizler veriyoruz. 18 yıldır iktidarda olan parti hiçbir zaman suçlu olmadı, özür dilemedi, bir bakanı dahi istifa etmedi. Gelişmemiş bir toplum olduğumuz için bunları yaşıyoruz. Eminim 18 yıldır yaşananlar bir kolaj halinde halka izletilse insanlar galeyana gelir, sorun da bu. İnsan olmayı beceremiyoruz, duygularımıza yenik düşüyoruz
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 28 Şubat 2020; 1:12:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Şubat 2020; 1:14:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0C149CD -- 28 Şubat 2020; 1:15:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 28 Şubat 2020; 1:22:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |