< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 5 Mart 2019; 19:44:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celal de Souza -- 5 Mart 2019; 19:44:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vay arkadaş futbol cahili olunur da bu kadar olunmaz be. Marcao'dan iki kat daha iyi Macion he? Adam on maçta bir tane hata yaptı. Maicon her maç en az 3-4 hata yapıyordu. Marcao 22 yaşında. Bak burayı bir daha oku cahil fenerli kardeşim. Bu adamı 1-2 sene sonra 15-20 milyondan satabilme ihtimalimiz var Ozan gibi. Maiconu arap kulüpleri bile zor aldı 1.5a. Gomis meselesi bir para meselesi değildir. Galatasarayda hiçbir oyuncu kendini diğer oyunculardan üstün görüp, ben çok iyi oynadım daha üstünden bir yıl geçmiş sözleşmemi iyileştirin diyemez. Burası Fenerbahçe değil. Her zaman olduğu gibi hedefimiz yine şampiyonluktu.Bu sene şampiyon olamadık, seneye oluruz. Size küme düşme mücadelenizde başarılar dileriz.
|
Cahil mahil, ne bu? Ben üslup bozuyor muyum burada? İnsan gibi yorum yapalım dedik laflara bak.
|
Herkesin kızgın, moralinin bozuk olduğu bir zamanda insan gibi yorum yapasın mı geldi? Boş duyar kasma trollüğünü git başka yerde yap.
|
Rakiplerimiz ağlıyor.biz şampiyonluk kutluyoruz.
Bu durumun sorumlusu kesinlikle Fatih Terim. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 5 Mart 2019; 18:37:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|