Şimdi Ara

Bu Ekran Kartı Bu ana karta Olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Celeron D 2.4 Cpu
    1 gb Ddr2 Ram
    64 Mb On board Ekran
    40 gb hdd
    Everest 350 watt Psu

Alacagım Ekran kartı :

Ati 512 mb 128 Bit DDR2 Modelini tam bilmiyorum ama Pro yazıodu

Ana kartım :

http://www.eskula.com/urun/biostar-p4m900-m4.aspx

Eger Olursa Oyunları Kasmadan Oynmayabilirmiyim Knight Online falan

Saygılar Cevaplarınızı Bekliyorum online Olmasam bile

• Alacağınız ekran kartı PCI-E ise olur. Ama o Everest 350 watt Psu dan kurtulmanızı tavsiye ederim.
  • Evet PCI-EX

Bide üstat Oyunları Kasmadan oynarmıyım Knight Online Falan filan ? İşlemcinin Önemi war mı İşlemciyide deişmem gerekirmi ?
  • işlemciyi değiştirmene gerek yok.Yeterlidir.Yetmediği yerlerde overclock yaparsın ama o psu yu hakketen değiştirmen overclock yapmaya yelteneceksen.Ekran kartını sakın uçuk bişey alma , 100 tl den fazla para verme bence. Sana 2 tane kart öneriyim.

http://www.hepsiburada.com/zotac-nvidia-geforce-8600gt-512mb-128bit-ddr2-dviaudio-directx-10-pci-e-x16-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd49993

http://www.hepsiburada.com/his-ati-hd-3650-icooler-512mb-128bit-ddr2-directx-10.1-hdmi-hd-1080p-dual-dl-dvi-tv-hdcp-pci-e-x16-ekran-karti-01-his-016-00181/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50912

ikiside fena değildir. İşlemcin sınırlama yapmaz bu karta. Knight online gibi oyunlar oynayacaksan çok rahat yeter. Ama callofduty5,Crysis,Gta4 gibi oyunlarda randıman alamazsın.
    Onun için zaten sistemi komple yenilemen lazım. Gerek yok bence.

• Oynadığın oyun buysa~(Knight Online) aşaıda system gereksinimleri var .
    Knight Online - System Requirements

Donanim/Yazilim Askari gereksinim Tavsiye edilen
    Windows 98/2000/XP/ME
    Celeron 300 veya üstü
    128 MB veya üstü
    400 MB veya üstü HDD
    16MB DirectX destekli 3D Ekran kartı
    Ek yazılım DirectX 8.1 veya üstü

Tavsiye Edilen
    Windows 98/2000/XP/ME
    Pentium II 400 veya üstü
    256 MB veya üstü
    600 MB veya üstü HDD
    32 MB veya üstü DirectX destekli 3D Ekran kartı
    Ek yazılım DirectX 8.1 veya üstü

Bu oyunda senin CPU + onboard VGA oynıyamıyorsa sıkıntı sende olamaz diye düşünüyorum, tahminim oynadığın oyunda takılma yavaşlama yada klavye ve farenin geç tepki vermesi gibi durumlar varsa sorun server trafiği~(yoğunluğu) veya serverlerin kötü makinelerden oluşuyo olması yada senin bağlantının yavaş olmasıdır.

Edit :
    Düşündümde bu oyun için VGA almak yada herhangi 1 donanımını değiştirmen bile pek mantıklı gözükmüyo sadece fikrim söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 5 Haziran 2009; 22:06:08 >

• Arkadaşlar Pc hızında Bi sorun yok Pc Quad Core den Farksız Normal şeylerde Ama Şu anda Cs de Bile kasıo Bunun Sebebi Nedir Ekranım on board ondandır die ekran kartı Alıyom yoksa canıma minnet Bi yardımcı olun ya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: LYCAN61

Arkadaşlar Pc hızında Bi sorun yok Pc Quad Core den Farksız Normal şeylerde Ama Şu anda Cs de Bile kasıo Bunun Sebebi Nedir Ekranım on board ondandır die ekran kartı Alıyom yoksa canıma minnet Bi yardımcı olun ya :S

cpudan sorunun yoksa ekran kartın yetersizdirki onboard ekran kartları çok iyi değildir genellikle...zaten seninki 64mb bişey...2.el ucuza bir pci-e alırsan çok rahatlıkla oynarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi de paylasimli 64mb ekran kartidir. cirtliyodur bi guzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.