Şimdi Ara

Bu erişim süresi neden bu kadar yüksek max transfer 100mb/sn WD2500AAKS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diskin erişim süresi 16 ms yaa yeni test ettim bu nasıl olabilir? SMART falan sağlam..
     Bu erişim süresi neden bu kadar yüksek max transfer 100mb/sn WD2500AAKS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIYPWZQP -- 21 Mart 2008; 13:15:19 >

• Kafa falan bozuk olabilir mi? Gerçi SMART sağlam demişsin. Badsectör testide yapmışsındır benim de kafamı kurcakadı şimdi bu 16ms... WD2500AAKS kullanan var mı başka forumda?
  • Ne badsectör ne de ona benzer birşey yok... Lanet olsun artık başka ne diyim
  • wd2500ks kullaniyorum 13.5 ms sanirim bu farkli bir seri Bendeki 13.5 ms ve aktarim hizi cok daha dusuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgasmico -- 23 Mart 2008; 16:06:43 >
  • AA serisinin aktarım hızı arttırılmış ama access time dan fedakarlık gibi bir salaklık yapmış olamazlar herhalde... Salı günü değiştiricem aynı model başka bir diskle... Şok oldum görünce 12 falan bekliyodum karşımda 19 u görünce...
  •  Bu erişim süresi neden bu kadar yüksek max transfer 100mb/sn WD2500AAKS

bu da benim ki.Bir araştir bakalim.
  • yabanci forumlarrdan gordugum kadariyla erisim suresi dogru maalesef herhangi birssorunu yok sanirim hdd nin.Senin hdd 2 adet 160 gb plaka ve 3 kafadan olusuyor.ve ersisim suresi de bu 18 ms
  • gördüğünüz forumun linkini atabilir misiniz? Saçmalık ya lanet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.