öğretmenim sınırlı bütçemli 2.el otomatik vitesli bir binek otomobil arıyorum. bu gün opel bayine gittim ordaki müdür satıyormuş yılbaşında eşine almışlar onlar da 2.el almışlar. opel corsa motor 1.4 otomatik vites 2000 model 50 bin km'de almışlar opelde müdür olduğu için bakımları da yaptırmış şimdi 58bin km. 14,5 milyar diyor nasıl?alayım mı plaka,noter 500 falan tutar herhalde kasko 700 sıralı otogaz 1600. bu iş için ayırabildiğim bütçe 15milyar ne dersiniz? şimdilik en uygun bu görünüyor geçen gün oto vites vosvogen bulmuştum 80 bin km'de mi neydi 15,5 dediler. biz baktırana kadar satılmış. özele yazarsanız sevinirim. tşk.ler
hocam çok yüksek fiyatı bence biraz daha araştırın
az biraz daha para biiktirmenizi öneririm.
18-19000 lira civarına çok daha genç otomatik vitesli araçlar bakabilirsiniz.
elzem ihtiyaç değilse biraz daha bekleyin derim.
9 yaşındaki araca para bağlamayın bence.
hayırlı günler.
hocam acele etmeyin yaşı yüksek otomatik bir arıza yaparsa üzer sizi.
fiyat yüksek bence en fazla 12.5 kasa da eski zaten.
hocam nerdeyse 9 yaşında araç.. benim arkadaşım opel astra aldı o fiyata 2001 tüplü :) .. 15 liraya güzel araçlar var.... mesela polo bulabilirsiiz biraz daha beklerseniz.. Saygılarımla
10 bin liraya rover 200 216 218 serileri var. benim begendigim ve cok sevdigim bir arac forumda bir arkadastada var. tipi corsada guzel yasi ayni. bence km.si dusuk diye bu kadar cok para verilmez o araca
Arkadaşım o yıllardan otomatik vites bir araç arıyorsanız japon araçlarından şaşmayın. O yılların Japon otomatikleri Avrupalı rakiplerine göre daha dayanıklıdır(Mercedesi,porcheyi ve şimdiki zamanın vw dsg sini ayrı tutuyorum.Onların yeri ayrıdır.) Çünkü Japonya'da satılan araçların %98 si otomatik viteslidir.Ve bu ülkenin markaları otomatik vitesin kralı Amerikalılara bile peynir ekmek gibi otomatik vitesli otomobiller satmaktadır.
O fiyat aralığında önerilerim
2000-2001 honda civic 1.6 ies 2000-2002 toyota corolla 1.6 2000-2003 mitsubishi carisma 1.6 2003-2006 hyundai accent 1.5 ve 1.6(Hyundai mi demeyin.Bu marka otomatik vites konusunda mitsubishi altyapısını kullanmıştır.Ve bir çok Avrupalı markadan daha tecrübelidir.)
Hayırlı seçimler.Allah kolaylık versin.
biraz daha bütce arttırımı mümkünse mitsubishi colt öneririm.Çok çok az yakan bir araçtır.Bir de tüp takarsanız inanılmaz sonuçlar alacaksınız.Boyutuna aldanmayın baya da geniştir.
bence satma gibi bir durumunuz yoksa o paralardan biraz fazlaya stilo skydome bulabilirsiniz(nasıl bulur demeyin aylarca yıllarca satamayanlar var sıkışandan ölücü gibi alırsınız)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme