Şimdi Ara

Bu fiyat farkı normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 2000 - 2500 TL arası bi led tv almayı düşünüyorum. Samsung UE-40C6500 modeli ağır basıyo fakat 2 site arasında ki fiyat farkı beni ürküttü açıkçasıwww.istanbultoptan.com sitesini bilen varmı ? Yada daha önceden alışveriş yapan ?
    Ayrıca bu model benzeri tavsiye edeceğiniz tv ler var ise tavsiyenizi almaktan mutluluk duyarım .

http://www.istanbultoptan.com/fractalv33/alisveris/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2557433&ref=akakce&v=1.39.6

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/samsung-ue-40c6500-40-full-hd-led-televizyon_05.011.1271.0103.htm?ref=akakce&v=1.25.1

Selamlar...

• Hızlıal.com Samsung Türkiye garantisindedir.

İstanbultoptan.com İthalatçı Firma garantisinderdir.

Fark budur.
  • 45 gün içerisinde ürün sana gelmez ise bankayı arayıp alışverişini iptal ettirebiliyosun.(kredi kartı alışverişi için)
    saygılarımla
  • Bunu bilmiyordum.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkYnDgN

Arkadaşlar selam 2000 - 2500 TL arası bi led tv almayı düşünüyorum. Samsung UE-40C6500 modeli ağır basıyo fakat 2 site arasında ki fiyat farkı beni ürküttü açıkçasıwww.istanbultoptan.com sitesini bilen varmı ? Yada daha önceden alışveriş yapan ?
    Ayrıca bu model benzeri tavsiye edeceğiniz tv ler var ise tavsiyenizi almaktan mutluluk duyarım .

http://www.istanbultoptan.com/fractalv33/alisveris/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2557433&ref=akakce&v=1.39.6

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/samsung-ue-40c6500-40-full-hd-led-televizyon_05.011.1271.0103.htm?ref=akakce&v=1.25.1

Selamlar...

İstanbul toptan,firma alt satırda Anadolu gurup günencesindedir diyor,eğer doğruysa telefon açıp sorun !

Devlet biran önce bu işe el atmalı,böyle saçmalık olmaz insanlarımızı bu kadarda güvensizliğe itmeye hiç bir firmanın hakkı yok !

Firmalar biraz kendilerine çeki düzen vermeliler,1000 lira fark nedir bir açıklaması kesinlikle olmalı !

Paralel ithalatsa,resmi distribütör ürünü diye satmak kandırmacadır,firmalar bu işi nereye kadar götürürler yada hiçmi piyasayı okumazlar araştırmazlar,kafalarına görer fiyat belirliyorlar,Bakanlık buna kesinlikle el atmalı,Spekülasyonla Ticaret olmaz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 13 Ekim 2010; 3:57:56 >

• Andy1 Kesinlikle haklısın.Fiyatların hiç biri birbirini tutmuyor.Kafa karışıklığından başka bişeydeğil.şikayetvar.com dan da inceledim siteyi çok fazla şikayet almamışlar ( Hepsiburada ile ilgili 6100 civarı şikayet var :) )Aklıma gelen tek şey aletin kaçak gelme ihtimali...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkYnDgN

Andy1 Kesinlikle haklısın.Fiyatların hiç biri birbirini tutmuyor.Kafa karışıklığından başka bişeydeğil.şikayetvar.com dan da inceledim siteyi çok fazla şikayet almamışlar ( Hepsiburada ile ilgili 6100 civarı şikayet var :) )Aklıma gelen tek şey aletin kaçak gelme ihtimali...

Sayın Gökhan Doğan ,

Tvler ülkemizde 2 tip satılıyor.

1.Tv üreticilerinin ülkemizde anlaşmalı oldukları firmalr veya bizzat kendilerinin Türkiye şubesi vasıtasıyla.
    2. Paralel ithalat dediğimiz tvyi başka ülkden çok sayıda ve uygun fiyatla birşekilde ithal edip kendi garanti ve servis hizmetleriyle satanlar.

Bir tvnin ederi 2000 lira olsun. Resmi ithalatçının bayilerinde 2300-2400 gibi fiyatla satılır. Malumunuz bu kişilerin mağaza kirası, personel maaşları gibi sabit giderleri var. Tüm bayilerde fiyat yaklaşık olarak aynıdır en fazla 50-100 lira fiyat oynar o da an önce yazdığım dükkan kirası düşüktür, yabancı personel değil kardeşi , oğlu çalışır vs.

Yine resmi ithalat tvyi internetten alacak olursanız 2000-2200 lira arasında bulabilirsiniz. Bunun da sebepleri var. Bazı internet firmalarının satış potansiyeli yüksektir. Bir internet firması ayda 100 tvyi zor satar , başkası 1000 tane satar. 1000 tv satan çoklu alım gücünü ve daha önceki yüksek satış başarısının pazarlık gücünü kullanıp daha ucuza tv temin edip bu şekilde daha ucuza satabilir. Bu firmaların satış politikası zaten sürümden kar etmek üzerinedir.

Paralel satan firmalada aynı tvyi 1700-1800 lira gibi fiyatla bulabilirsiniz. Led aydınlatmalı tvlerde ve 55" gibi büyük ekran ebatalrında bu fark daha çok açılıyor. Forumda kendini resmi ithalatçı gibi yutturmaya çalışan paralel ithalatçılar oldu. Kesinlikle paralet ithalat değil , tvyi biz getiriyoruz diyor. Adamlar paralel ithalat ne , resmi ithalat ne ya haberleri yok ya da kötü niyetliler.

Size düşen ucuz ürün arama sitelerinden en ucuz ürünü bulup almak ve eğer resmi ithalatçı gibi görünüp yerine başka servis gelirse tvyi cayma hakkınızı kullanıp iade etmek ve paranızı geri almaktır. Malesef bu piyasada her türlü işler , oyunlar dönüyor.Dikkatli olun

Umarım gönlünüzce bir tv alır ve güle güle sorunsuz kullanırsınız

• Ben zaten dediklerini de anlamamıştım :)
  • Ender123 bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Bence bir çok arkadaşın kafasında ki soru işaretlerini kaldırdın

Selamlar...
  • Fiyat farklılığıyla ilgili bir konu eksik kalmış. Ticari şartlar veya hayatın getirdikleri sebebiyle piyasa fiyatının altında ürün bulmak mümkün olabiliyor.

Örneğin tv almaya gittiğiniz yerin ödemesi gereken çek, senet, kira, vergi gibi ticari sorunlar olabilir. Bu olayların baskısıyla yani ticari şartlar gereği elindeki tvyi nakite çevirmek için size tvyi çok hesaplı verebilir. Kapanan , icraya düşen veya düşmemek için dükkanındaki tüm tvlerini satan esnaflar da olabilir.

Bir mağaza sahibinin çocuğu hastalanır , ölüm olur kaza olur yani bu gibi hayatın şartları gereği elindeki tvleri acilen paraya çevirmek zorunda kalabilir. Elindeki 20 adet tvyi başka bayi arkadaşlarına veya spotçulara çok ucuza satabilir. Sizler de bu 3. kişilerden piyasa fiyatının altına tv bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.