Şimdi Ara

Bu fiyata alinir mi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar opel corsa 1.3 essentia dizel arac var anlasma asamasindayiz. Kahverengi renk 150.000km de camlar filmli aracta boya yok sahibi az cok tanidik. Temiz kullanilmis fiyat 19 son diyor sizce nasil altrnatif tercihleriniz var mi yoksa alalim mi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araç kaç model hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: edipçe

araç kaç model hocam

Kusuruma bakmayin belirtmeyi unutmusum. 2004model hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksel95

quote:

Orijinalden alıntı: edipçe

araç kaç model hocam

Kusuruma bakmayin belirtmeyi unutmusum. 2004model hocam

dizel 150.000 olması biraz düşündürücü, ama bu ciddi bi problem mi uzmanına sormak lazım. Ancak aracın temizliğine onay verebiliyosanız bence alınabilir.
  • Sagolun hocam babam tutturdu opel diye baska markalara pek yonelmiyor da

• quote:

Sagolun hocam babam tutturdu opel diye baska markalara pek yonelmiyor da

valla ben de size skoda önerebilirim Fabia ya da Oktavia. bende oktavia var 2001 çok memnunum, özellikle uzuuuun yollarda
  • yuksel95 Y kullanıcısına yanıt
    Eğer araç temizse alınabilir.
  • Kullanan var mi peki

• 2004 modeli var enistemde paketini bilmiyorum ama essentia herhalde yazin genelde bizim yazliktalar her gun bende cok kullandim guzel arac az yakiyor dizeldi acayip tutuluyor 2011 yilinda aldi 16.5 milyara simdi oda 20 falan istiyor ama agir bakimlari derken baya tuzlu oldu

• quote:

Iyi gunler arkadaslar opel corsa 1.3 essentia dizel arac var anlasma asamasindayiz. Kahverengi renk 150.000km de camlar filmli aracta boya yok sahibi az cok tanidik. Temiz kullanilmis fiyat 19 son diyor sizce nasil altrnatif tercihleriniz var mi yoksa alalim mi tesekkurler

Ben 2 hafta önce 2008 77000 deki essentia 1.3 cdti aracımı 25.500 e sattım. (Kazasız Boyasız)

Biraz daha üstüne para koyup yeni kasa bakın derim. 2004 CDTI da kullandım. Arada çok fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 2 Kasım 2013; 16:35:08 >
  • Bence alınmaz zaten o fiyatlardan 2-3 bin çıkınca o yaşta megane 2 ya da 4-6 bin tl çıkınca opel astra temiz daha az km bulursunuz.Birde o fiyata boş bir araç en boş modeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.