Şimdi Ara

Bu fiyata bu araba alinir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2000 model renault clio 1.6 rxt, 65 binde, bagaj kapısına kanat, film cam, yan citalari kendi rengine boyatmis. sigara içilmemiş altına çelik kaplama yaptırmıs. sizce bu fiyata bu araba alinir mi?
    yorum birakan herkese simdiden teşekkür ederim.

• aracin fiyati 16 milyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacklight

aracin fiyati 16 milyar.
    Çok pahalı.
    2000 model bir araca 16.000 lira verilecekse bu araç kesinlikle Clio olamaz.

Bunlar ki internet fiyatları;
    www.araba.com 2000 model Clio ( Tıkla )

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Çok pahalı.
    2000 model bir araca 16.000 lira verilecekse bu araç kesinlikle Clio olamaz.

Bunlar ki internet fiyatları;
    www.araba.com 2000 model Clio ( Tıkla )

Alıntıları Göster
    abartmıs arkadaş biraz. 16000ytl clio ya verılmez 2004 2003 alaırım o paraya ben

• teşekür ederim bu fiyatı soyleyen arkadasım. aracı cok bakımlı. gercekten fikirleriniz benim için onemli. alıp almamam konusunda karar verecegim sizin yorumlarınızla. tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

teşekür ederim bu fiyatı soyleyen arkadasım. aracı cok bakımlı. gercekten fikirleriniz benim için onemli. alıp almamam konusunda karar verecegim sizin yorumlarınızla. tekrar teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Blacklight
    teşekür ederim bu fiyatı soyleyen arkadasım. aracı cok bakımlı. gercekten fikirleriniz benim için onemli. alıp almamam konusunda karar verecegim sizin yorumlarınızla. tekrar teşekkür ederim.

Bence aracı alıp almamak yerine arkadaşlığınızı devam ettirip ettirmeyeceğinizi düşünün.

Arkadaş, arkadaşının menfaatini düşündüğü sürece arkadaşlık sıfatına layıktır bence.
    Ne kadar bakımlı olursa olsun üstünde modifikasyon yok. Buna rağmen bu fiyatı istemek iyi niyetinizin suistimal edilmesi demektir. Arkadaşınız kendinden emin olarak söylemişse ve son fiyat demişse hiç düşünmeyin vazgeçin.

• quote:

hocam bende 99 clio var 1.4 rta ben 13 istiyorum aradakı 1 yıl da bu kadar fiyat cekilmez. benımkıde temız ama 16 15 demiyorum 16 ya cok guzel cliolar bulabılırsın 2002 falan. yeni gorunumlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu araç pert olur mu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ustat fazla anlamam ama sizinkisi 1.4 bu 1.6 imis. peki ederi nedir sizce bu araclarin? arkadasla arkadasligi gercekten koparacagim sanirim.
  • quote:

ustat fazla anlamam ama sizinkisi 1.4 bu 1.6 imis. peki ederi nedir sizce bu araclarin? arkadasla arkadasligi gercekten koparacagim sanirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Blacklight
    ustat fazla anlamam ama sizinkisi 1.4 bu 1.6 imis. peki ederi nedir sizce bu araclarin? arkadasla arkadasligi gercekten koparacagim sanirim.

Gerekir mi ki? Soğuyabilirsiniz ama para için boş verin, insanlık sizde kalsın.

Size, internet sitelerindeki fiyatlarını verdim.
    Yarın siz de bir galericiye uğrayarak sorabilirsiniz. Bir de bu kişinin kendi karını da eklediğini düşünerek aracın onun eline ne kadara geçtiğini tahmin edebilirsiniz.

Antalya – Turgut Reis Caddesi.
    Geçen hafta sonu bir Clio sordum 45.000km’de dizel ve 2004 model. Ruhsat rehinsiz, devir sorunsuz. 17.000 lira istedi. Sadece sorucu olduğum için pazarlık etmedim.
    İsterseniz o galerinin kartı bende var telefon numaralarını size verebilirim.

• quote:

hocam benımkı 1.4 arada fark var tabiki. 1.6 arada 13500 den baslıyo 15000 e kadar cıkıyo ama 15000 verılemez

http://www.araba.com/ara.php?action=search&powerrubrik=28&powersubrubrik=375&cartyp=1&motortyp=0&powerrenk=0&capacityend=1600&pricestart=500&priceend=1000000&ezstart=2000&ezend=2000&kmstart=0&kmend=0&carregion=0&sort=yt&usertype=0&resim=0&page=1
    incele istersen bi

• quote:

kardeş git 16 milyara taş gibi 2005 model getz al
    ,bulaşma öle 2000 model şeylere başın cok ağrır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

hocam bende 99 clio var 1.4 rta ben 13 istiyorum aradakı 1 yıl da bu kadar fiyat cekilmez. benımkıde temız ama 16 15 demiyorum 16 ya cok guzel cliolar bulabılırsın 2002 falan. yeni gorunumlu

Alıntıları Göster
    çok yüksek bence fiyat
    bende 99 megane 1,6 rte var bugun takas için Renault bayisine gititim arabaya 10 milyar verdiler kahroldum. ama piyasanın artık böyle olduğunu söylediler. bence o paraya megane bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran_bari

çok yüksek bence fiyat
    bende 99 megane 1,6 rte var bugun takas için Renault bayisine gititim arabaya 10 milyar verdiler kahroldum. ama piyasanın artık böyle olduğunu söylediler. bence o paraya megane bak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baran özden

çok yüksek bence fiyat

abi naptın sen renault bayısıne gıdılırmı hıc araba satmak için. dısarda sen o arabayı daha yuksege satarsın. yanından bıle gecme bence renault bayısının. fiyatın mumkun oldugunca altında alıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orjinalden alıntı: baran özden

çok yüksek bence fiyat

abi naptın sen renault bayısıne gıdılırmı hıc araba satmak için. dısarda sen o arabayı daha yuksege satarsın. yanından bıle gecme bence renault bayısının. fiyatın mumkun oldugunca altında alıyolar

Alıntıları Göster
    17.000 e 2001 model astra 1.6 2000 edition aldım ben 16.000 2000 model clioya verilirmi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

17.000 e 2001 model astra 1.6 2000 edition aldım ben 16.000 2000 model clioya verilirmi ya

Alıntıları Göster
    2-3bin ytl kas git yılın ticari aracını al derim ben ama araba deyil tabii doblo. koltuk proje falan biraz daha harcarsın ama 2006 araç alırsın bir ayda yılın ticari aracına biniyorum dersin 2007'yi transit almış gene

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester

2-3bin ytl kas git yılın ticari aracını al derim ben ama araba deyil tabii doblo. koltuk proje falan biraz daha harcarsın ama 2006 araç alırsın bir ayda yılın ticari aracına biniyorum dersin 2007'yi transit almış gene

Alıntıları Göster
    16 bine 15bin kmde 2005 model hatasızını bulmuştum hemde temmuz ayımı neydi şimdi fiyatlar daha uygundur o arabaya o fiyat verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

16 bine 15bin kmde 2005 model hatasızını bulmuştum hemde temmuz ayımı neydi şimdi fiyatlar daha uygundur o arabaya o fiyat verilmez

Alıntıları Göster
    Bence çok abartı fiyat.Daha uygunları var.Ben gecen 2005 dizel düşürdüm cli 34binde 17 milyar ama dizel ve 2005.Burdan düşün işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Bence çok abartı fiyat.Daha uygunları var.Ben gecen 2005 dizel düşürdüm cli 34binde 17 milyar ama dizel ve 2005.Burdan düşün işte

Alıntıları Göster
    geçen hafta bi arkadaşa clio baktık,o modeller civarı...85 binde,2000 model,orjinal,galeri 15 dedi...galeri 15 derse,o araç 14,5 alınır garanti...14,5 eder mi? bence etmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota67

geçen hafta bi arkadaşa clio baktık,o modeller civarı...85 binde,2000 model,orjinal,galeri 15 dedi...galeri 15 derse,o araç 14,5 alınır garanti...14,5 eder mi? bence etmez...

Alıntıları Göster
    16milyara 2001-2002 full civic bulursunn yaa clio yaokdr para gömülmezz yazıkk olur bide galerilere pek bulaşma derim çünkü yapmıcakları pislik yok tabiki içlerinde işini düzgün yapanlar wardır ama çoğu hile hurda yapıo bişiler hiç yapmasa kmyi düşürüyo hem sahibinden bulursan daha avantajlı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

16milyara 2001-2002 full civic bulursunn yaa clio yaokdr para gömülmezz yazıkk olur bide galerilere pek bulaşma derim çünkü yapmıcakları pislik yok tabiki içlerinde işini düzgün yapanlar wardır ama çoğu hile hurda yapıo bişiler hiç yapmasa kmyi düşürüyo hem sahibinden bulursan daha avantajlı olur

Alıntıları Göster
    fiyat çok uçuk... bence senin arkadaşın ya piyasayı bilmiyo yada seni yolunacak kaz niyetine görüyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.