Bildirim
Bu fiyata bu araba alinir mi??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
aracin fiyati 16 milyar. -
Çok pahalı.quote:
Orijinalden alıntı: Blacklight
aracin fiyati 16 milyar.
2000 model bir araca 16.000 lira verilecekse bu araç kesinlikle Clio olamaz.
Bunlar ki internet fiyatları;
www.araba.com 2000 model Clio ( Tıkla )
-
abartmıs arkadaş biraz. 16000ytl clio ya verılmez 2004 2003 alaırım o paraya benquote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Çok pahalı.
2000 model bir araca 16.000 lira verilecekse bu araç kesinlikle Clio olamaz.
Bunlar ki internet fiyatları;
www.araba.com 2000 model Clio ( Tıkla )
Alıntıları Göster
-
teşekür ederim bu fiyatı soyleyen arkadasım. aracı cok bakımlı. gercekten fikirleriniz benim için onemli. alıp almamam konusunda karar verecegim sizin yorumlarınızla. tekrar teşekkür ederim. -
quote:
teşekür ederim bu fiyatı soyleyen arkadasım. aracı cok bakımlı. gercekten fikirleriniz benim için onemli. alıp almamam konusunda karar verecegim sizin yorumlarınızla. tekrar teşekkür ederim.quote:
Orjinalden alıntı: Blacklight
teşekür ederim bu fiyatı soyleyen arkadasım. aracı cok bakımlı. gercekten fikirleriniz benim için onemli. alıp almamam konusunda karar verecegim sizin yorumlarınızla. tekrar teşekkür ederim.
Bence aracı alıp almamak yerine arkadaşlığınızı devam ettirip ettirmeyeceğinizi düşünün.
Arkadaş, arkadaşının menfaatini düşündüğü sürece arkadaşlık sıfatına layıktır bence.
Ne kadar bakımlı olursa olsun üstünde modifikasyon yok. Buna rağmen bu fiyatı istemek iyi niyetinizin suistimal edilmesi demektir. Arkadaşınız kendinden emin olarak söylemişse ve son fiyat demişse hiç düşünmeyin vazgeçin.
-
hocam bende 99 clio var 1.4 rta ben 13 istiyorum aradakı 1 yıl da bu kadar fiyat cekilmez. benımkıde temız ama 16 15 demiyorum 16 ya cok guzel cliolar bulabılırsın 2002 falan. yeni gorunumluquote:
teşekür ederim bu fiyatı soyleyen arkadasım. aracı cok bakımlı. gercekten fikirleriniz benim için onemli. alıp almamam konusunda karar verecegim sizin yorumlarınızla. tekrar teşekkür ederim. -
ustat fazla anlamam ama sizinkisi 1.4 bu 1.6 imis. peki ederi nedir sizce bu araclarin? arkadasla arkadasligi gercekten koparacagim sanirim. -
quote:
ustat fazla anlamam ama sizinkisi 1.4 bu 1.6 imis. peki ederi nedir sizce bu araclarin? arkadasla arkadasligi gercekten koparacagim sanirim.quote:
Orjinalden alıntı: Blacklight
ustat fazla anlamam ama sizinkisi 1.4 bu 1.6 imis. peki ederi nedir sizce bu araclarin? arkadasla arkadasligi gercekten koparacagim sanirim.
Gerekir mi ki? Soğuyabilirsiniz ama para için boş verin, insanlık sizde kalsın.
Size, internet sitelerindeki fiyatlarını verdim.
Yarın siz de bir galericiye uğrayarak sorabilirsiniz. Bir de bu kişinin kendi karını da eklediğini düşünerek aracın onun eline ne kadara geçtiğini tahmin edebilirsiniz.
Antalya – Turgut Reis Caddesi.
Geçen hafta sonu bir Clio sordum 45.000km’de dizel ve 2004 model. Ruhsat rehinsiz, devir sorunsuz. 17.000 lira istedi. Sadece sorucu olduğum için pazarlık etmedim.
İsterseniz o galerinin kartı bende var telefon numaralarını size verebilirim.
-
hocam benımkı 1.4 arada fark var tabiki. 1.6 arada 13500 den baslıyo 15000 e kadar cıkıyo ama 15000 verılemezquote:
ustat fazla anlamam ama sizinkisi 1.4 bu 1.6 imis. peki ederi nedir sizce bu araclarin? arkadasla arkadasligi gercekten koparacagim sanirim.
http://www.araba.com/ara.php?action=search&powerrubrik=28&powersubrubrik=375&cartyp=1&motortyp=0&powerrenk=0&capacityend=1600&pricestart=500&priceend=1000000&ezstart=2000&ezend=2000&kmstart=0&kmend=0&carregion=0&sort=yt&usertype=0&resim=0&page=1
incele istersen bi
-
kardeş git 16 milyara taş gibi 2005 model getz alquote:
,bulaşma öle 2000 model şeylere başın cok ağrır -
çok yüksek bence fiyatquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
hocam bende 99 clio var 1.4 rta ben 13 istiyorum aradakı 1 yıl da bu kadar fiyat cekilmez. benımkıde temız ama 16 15 demiyorum 16 ya cok guzel cliolar bulabılırsın 2002 falan. yeni gorunumlu
Alıntıları Göster
bende 99 megane 1,6 rte var bugun takas için Renault bayisine gititim arabaya 10 milyar verdiler kahroldum. ama piyasanın artık böyle olduğunu söylediler. bence o paraya megane bak -
quote:
Orijinalden alıntı: baran_bari
çok yüksek bence fiyat
bende 99 megane 1,6 rte var bugun takas için Renault bayisine gititim arabaya 10 milyar verdiler kahroldum. ama piyasanın artık böyle olduğunu söylediler. bence o paraya megane bak
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: baran özden
çok yüksek bence fiyat
bende 99 megane 1,6 rte var bugun takas için Renault bayisine gititim arabaya 10 milyar verdiler kahroldum. ama piyasanın artık böyle olduğunu söylediler. bence o paraya megane bak
abi naptın sen renault bayısıne gıdılırmı hıc araba satmak için. dısarda sen o arabayı daha yuksege satarsın. yanından bıle gecme bence renault bayısının. fiyatın mumkun oldugunca altında alıyolar
-
17.000 e 2001 model astra 1.6 2000 edition aldım ben 16.000 2000 model clioya verilirmi yaquote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
Orjinalden alıntı: baran özden
çok yüksek bence fiyat
abi naptın sen renault bayısıne gıdılırmı hıc araba satmak için. dısarda sen o arabayı daha yuksege satarsın. yanından bıle gecme bence renault bayısının. fiyatın mumkun oldugunca altında alıyolar
Alıntıları Göster
-
2-3bin ytl kas git yılın ticari aracını al derim ben ama araba deyil tabii doblo. koltuk proje falan biraz daha harcarsın ama 2006 araç alırsın bir ayda yılın ticari aracına biniyorum dersin 2007'yi transit almış genequote:
Orijinalden alıntı: Platinium
17.000 e 2001 model astra 1.6 2000 edition aldım ben 16.000 2000 model clioya verilirmi ya
Alıntıları Göster
-
16 bine 15bin kmde 2005 model hatasızını bulmuştum hemde temmuz ayımı neydi şimdi fiyatlar daha uygundur o arabaya o fiyat verilmezquote:
Orijinalden alıntı: winchester
2-3bin ytl kas git yılın ticari aracını al derim ben ama araba deyil tabii doblo. koltuk proje falan biraz daha harcarsın ama 2006 araç alırsın bir ayda yılın ticari aracına biniyorum dersin 2007'yi transit almış gene
Alıntıları Göster
-
Bence çok abartı fiyat.Daha uygunları var.Ben gecen 2005 dizel düşürdüm cli 34binde 17 milyar ama dizel ve 2005.Burdan düşün iştequote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
16 bine 15bin kmde 2005 model hatasızını bulmuştum hemde temmuz ayımı neydi şimdi fiyatlar daha uygundur o arabaya o fiyat verilmez
Alıntıları Göster -
geçen hafta bi arkadaşa clio baktık,o modeller civarı...85 binde,2000 model,orjinal,galeri 15 dedi...galeri 15 derse,o araç 14,5 alınır garanti...14,5 eder mi? bence etmez...quote:
Orijinalden alıntı: Huka Sampos
Bence çok abartı fiyat.Daha uygunları var.Ben gecen 2005 dizel düşürdüm cli 34binde 17 milyar ama dizel ve 2005.Burdan düşün işte
Alıntıları Göster -
16milyara 2001-2002 full civic bulursunn yaa clio yaokdr para gömülmezz yazıkk olur bide galerilere pek bulaşma derim çünkü yapmıcakları pislik yok tabiki içlerinde işini düzgün yapanlar wardır ama çoğu hile hurda yapıo bişiler hiç yapmasa kmyi düşürüyo hem sahibinden bulursan daha avantajlı olurquote:
Orijinalden alıntı: toyota67
geçen hafta bi arkadaşa clio baktık,o modeller civarı...85 binde,2000 model,orjinal,galeri 15 dedi...galeri 15 derse,o araç 14,5 alınır garanti...14,5 eder mi? bence etmez...
Alıntıları Göster
-
fiyat çok uçuk... bence senin arkadaşın ya piyasayı bilmiyo yada seni yolunacak kaz niyetine görüyoquote:
Orijinalden alıntı: fiesta1903
16milyara 2001-2002 full civic bulursunn yaa clio yaokdr para gömülmezz yazıkk olur bide galerilere pek bulaşma derim çünkü yapmıcakları pislik yok tabiki içlerinde işini düzgün yapanlar wardır ama çoğu hile hurda yapıo bişiler hiç yapmasa kmyi düşürüyo hem sahibinden bulursan daha avantajlı olur
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- oto branda tavsiye
- otomatik araba çekiciye nasıl yüklenir
- gaza basınca siyah duman atması
- hyundai accent blue 1.4 d-cvvt mode plus yorum
- dq381 şanzıman
- elantra n
- bmw x6 2024 fiyat
- lexus lbx fiyat
- renault symbioz
- silence s04 türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X