Şimdi Ara

Bu Fiyata Bu Araba Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 96 model şahini bile 6900 e vermiyorlar bence fiyat uygun ama temiz midir dersen baktırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

96 model şahini bile 6900 e vermiyorlar bence fiyat uygun ama temiz midir dersen baktırmak lazım

aracı öncelikle kime göstermek lazım. yani tamirci tamirci dolaştırmalımıyız yoksa bi kaportacıya göstermek yeterlimi.
  • arada bir çıkan arızalarına kulak asmam yaptırırım diyorsanız bence güzel bir seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaster2005

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

96 model şahini bile 6900 e vermiyorlar bence fiyat uygun ama temiz midir dersen baktırmak lazım

aracı öncelikle kime göstermek lazım. yani tamirci tamirci dolaştırmalımıyız yoksa bi kaportacıya göstermek yeterlimi.

Aslında bu size bağlı. Benim yıllardır tanıdığım bir usta var ona götürüyorum motora bakıyor, yan dükkandaki kaportacıdan rica ediyor o da kaporta aksamını kontrol ediyor. Daha sonrada 70 lira verip komple teste sokuyorum. Testte de değişeni,boyananı,çalışmayan aksamı, değişmesi gereken parçaları,motorun yüzdelik ömrü,kaç beygir , kaç tork ürettiği,çekme yapıp yapmadığı,kadran sapması vs hepsine bakıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

arada bir çıkan arızalarına kulak asmam yaptırırım diyorsanız bence güzel bir seçim

arada bir çıkan arızaları nelerdir. sanırım kronik arızaları var ?
  • bazı klasik sorunlar çıkabiliyor internette araştırırsanız görebilirsiniz kendim tam bilmiyorum ama hep duyuyorum internetten bakıp kopyala yapıştır yapmakta istemiyorum uno sahipleride var forumda öyle çok büyük problemlerde değil zaten öyle olsa sahipleri memnun olmaz bence fiyat noktasında güzel araçlar çürüğü falan vaRMI altına üstüne bir baktırın izmir aracı sonuçta hep oralarda durduysa böyle birşey muhtemel
  • bu arabaya bugün yarın bakıcam. içime sinmezse de araştırırım biraz daha. şöfor olarak acemiyim. ehliyet alalı 5 sene oldu ama tecrübe edinemedik araba olmadığı için
  • bir de beğendiğim mazda lar var .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sinifinin-en-temizi-en-masrafsizi-bakmadan-gecme-129309594/detay/
    kilometreleri çok fazla. model düşük. sizce bunlar alınırmı. modeli yüksek ve km si az fiyatı düşük olan uno daha mı mantıklı sizce de
  • Ben bu uno alma işine akıl sır erdiremiyorum. Bi kaç başlık altında daha yazmıştım. 93 lada samara aldım. Unodan az bile yakıyo diyebilirim. Parçaları unodan kesinlikle ucuz. Gidişi yol tutuşu gayet iyi. Arada iki kat fiyat farkı var. Görüntüsü çok güzel desen değil. Uno almaktaki amaç nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Ben bu uno alma işine akıl sır erdiremiyorum. Bi kaç başlık altında daha yazmıştım. 93 lada samara aldım. Unodan az bile yakıyo diyebilirim. Parçaları unodan kesinlikle ucuz. Gidişi yol tutuşu gayet iyi. Arada iki kat fiyat farkı var. Görüntüsü çok güzel desen değil. Uno almaktaki amaç nedir?

Samara ucuz guzel araba ama tip yok be abi. Unonun tipi ona gore daha iyi ve aracin gorunusu daha diri. tercihler degisebilir elbette.ben samara dusunmuyorum. fikrin icin tesekkur ederim.
    Mazda hakkinda ne dusunuyosunuz son mesajimda yazmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 25 Haziran 2013; 22:41:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ben bu uno alma işine akıl sır erdiremiyorum. Bi kaç başlık altında daha yazmıştım. 93 lada samara aldım. Unodan az bile yakıyo diyebilirim. Parçaları unodan kesinlikle ucuz. Gidişi yol tutuşu gayet iyi. Arada iki kat fiyat farkı var. Görüntüsü çok güzel desen değil. Uno almaktaki amaç nedir?

Samara ucuz guzel araba ama tip yok be abi. Unonun tipi ona gore daha iyi ve aracin gorunusu daha diri. tercihler degisebilir elbette.ben samara dusunmuyorum. fikrin icin tesekkur ederim.

Mazda güzel hoş da uno , samara vs.. yanında parça fiyatları çok farklı..

• quote:

quote:

quote:

mazdanın üstünde değişen tek parça yakıtı nereden aldığınızdır. Mazda ile kıyas edilemez diğer araçlar. 110 hp ve süs diye koyulmamış 240 km/h kadran c sınıfı köpek gibi karbüratörlü araç. Bütçe varsa lantis yada 1.8 familia üstüne o fiyatta pek araba yoktur.

• uno nun frenleri kötüdür.

yol tutuşu çok zayıftır.

kaportacıya gösterin önden darbesi yoksa direkler sağlamsa boyaya takılmayın. bu yaştaki araçların boyanması daha temiz görüntü sağlıyor.

aracı sürün sağından solundan çok ses geliyorsa yıpranmıştır.

bir de araç rölantide çok dalgalanma yapıyorsa bu sinir bozar. bunlara göre aracı inceleyin derim.

hayırlı ise sizin olsun yoksa yerinde kalsın
  • Bakmayın ufak tefek gözüktüklerine,deli gibi yakıyor bu meretler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

quote:

quote:

mazdanın üstünde değişen tek parça yakıtı nereden aldığınızdır. Mazda ile kıyas edilemez diğer araçlar. 110 hp ve süs diye koyulmamış 240 km/h kadran c sınıfı köpek gibi karbüratörlü araç. Bütçe varsa lantis yada 1.8 familia üstüne o fiyatta pek araba yoktur.

Kul yapımı her araç bozulur arkadaşım. Abartmayın. 10 unoya 10 liraya aldığı parçayı mazdaya 40 liraya almaya razıysa buyursun alsın arkadaş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

quote:

quote:

Kul yapımı her araç bozulur arkadaşım. Abartmayın. 10 unoya 10 liraya aldığı parçayı mazdaya 40 liraya almaya razıysa buyursun alsın arkadaş.

Anlatamadım derdimi. Sorun orada Mazdaya 40 liraya alır takarsın taktığın parçanın adını yerini unutursun unoya alırsın takarsın o parça 40 kere değişir. Sağlamlık konusunda 323 diğerlerinde karşılaştırmak 323 e hakaret olur . Sorunsuzluktan bahsediyoruz ve 20 yıllık bakımlı bakımsız araçlar japonlardan başkasına yönelmek hata olur

• önümüzdeki haftaya kadar sonuçlandırmış olucam bu durumu. son anda kafam hangisine "hadi" derse onu alıcam gibi görünüyor. bi kaç arkadaşla daha görüşücem.

edit: kafama takılan şey. mazda unoya göre eski model, ve km çok. iki gün sonra başıma masraf çıkarırsa masrafıda ağır olur diye düşünüyorum. ve satmak istersem elimden geç çıkacak olması muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 27 Haziran 2013; 17:09:44 >
  • quote:

önümüzdeki haftaya kadar sonuçlandırmış olucam bu durumu. son anda kafam hangisine "hadi" derse onu alıcam gibi görünüyor. bi kaç arkadaşla daha görüşücem.

edit: kafama takılan şey. mazda unoya göre eski model, ve km çok. iki gün sonra başıma masraf çıkarırsa masrafıda ağır olur diye düşünüyorum. ve satmak istersem elimden geç çıkacak olması muhtemel.

Biz 247,000 km de toyota aldık otomatik vites ve 99 model onu kullandık ve sattık masraf çıkardı evet ama zaten piyasa fiyatından 4 bin aşağı aldık 3,000 masraf ettik kar bile ettik.
    Mazda yarım milyon görecek arabadır ne şekilde kullanılırsa kullanılsın. Modele takılmayın forumda 90 model 323 kullanıcılarınla görüşün tek sorunları benzin ve lpg fiyatları yağ su lpg 3lüsü varsa sorun çıkarmaz. Alıken iyi baktırırsanı 2 gün sonra değil 2 yıl sonra dahi başınız ağrımaz bakımlı arabanın her daim alıcı vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.