Şimdi Ara

Bu fiyata Bu Sistemden daha iyisi? Zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ASUS M4A88TD-M EVO/USB3, AMD 880G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3, ATI HD4250

İŞLEMCİ

AMD Athlon II X4 635 AM3 2.9 GHz, 2 MB, 95W, BOX İşlemci

EKRAN KARTI

HIS HD5770 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 850/4800, HDMI

BELLEK(RAM)

KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM DUAL KIT

KASA

AOPEN NAGAS G6 550W SİYAH OYUNCU KASASI

Klavye

A4 TECH KLAVYE X7-G800MU Q-TR PS/2 GAMER
    +++++++++
    A4 Tech X-750F

Benim Eklediklerim

Barracuda 7200.9 SATA 160-GB Hard Drive
    Barracuda 7200.7 Serial ATA

LG DVD-RW

Bu SİSTEME YAKLAŞIK 1.200 TL VERİCEM 20 EYLÜLDE KARTTAN ÇEKİYORUM.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Bu mesaj silindi.
    550W power var neden yetmesin ki?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    watt ile psu arasında nasıl bi farklılık var?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hımm sahte olsa %70 çalıssa 350 w yapar sahte olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? yani kasada ucuz değil 200 tl lik kasa sahte olurmu acaba?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    alacağım kasa bu AOPEN NAGAS G6 550W SİYAH OYUNCU KASASI daha almadım
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    nasıl yani görmeyecek derken?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    32 bit işletim sistemi ney 64 ney :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR

nasıl yani görmeyecek derken?

Arkadaşım, tavsiye veren arkadaş yanlış ve gereksiz yorumlar yapıyor.
    12V'dan 36A güç veren bir PSU var NAGAS G6'da. Bu da değil 5770 (max TDP 112W); GTX460, HF5850 için bile yeterli güç verir demektir.
    550W Peak değer olup aslında 500WPSU vardır. İncelemelerde kalite olarak da gayet başarılı bulunan kasaya alman gereken 2 ŞEY var. 2 adet 12CM'lik fan. (1Tane Fan var kasada). Kasayı beğendiyseniz alın, bence çok başarılı bir seçim.
    4GB ram zorunluluk olmasa da alışkanlık olmuştur bence. 2GB'ı geçen kullanım bir kaç programda vardır. 4GB almak mantıklı!.
    32bit işletim sistemlerinde ramler 3.25GB tanımlanabilir. Yani sistem sadece bu kadarını kullanır ramin. 64bit işletim sistemlerinde ise 4GB'ı da tanımlayabilirsin.
    Sistem başarılı, fiyat araştırması için önünüzde INTERNET DENİZİ mevcut.
    Hayırlı olsun. Almadan yine danışabilirsiniz. (1-2 gün önce)

• quote:

32 bit işletim sistemi ney 64 ney :D

Alıntıları Göster
    %70 verimlilikle sahte psu nun alakası yok. Sahte PSU üzerinde yazan değeri veremeyen, kalitesiz parçalar kullanılan, Kaliteli PSU larda bulunan birçok özelliği barındırmayan PSU lardır. Ha verimlilik değerleri de düşüktür o başka olay.

Ama aopen kasanın içinden sahte psu çıkmaz. Olsa olsa peak (anlık en fazla verebildiği güç) 550W olurki buda nerden baksanız 450-500W bir PSU dur. HD5770, HD5850, GTX460 gibi kartlara da rahat yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 10 Eylül 2010; 22:56:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

%70 verimlilikle sahte psu nun alakası yok. Sahte PSU üzerinde yazan değeri veremeyen, kalitesiz parçalar kullanılan, Kaliteli PSU larda bulunan birçok özelliği barındırmayan PSU lardır. Ha verimlilik değerleri de düşüktür o başka olay.

Ama aopen kasanın içinden sahte psu çıkmaz. Olsa olsa peak (anlık en fazla verebildiği güç) 550W olurki buda nerden baksanız 450-500W bir PSU dur. HD5770, HD5850, GTX460 gibi kartlara da rahat yeter.

Alıntıları Göster
    Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Bizde öğrenmeye çalışıyoruz öğrenirkende yardımcı olmak istediğimizde hatalar olabiliyor. Arkadaşla sorunu Messenger'den hallettik,kirlilik ve yanlış bilgilendirme olmasın diye mesajlarımı sildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim. Bizde öğrenmeye çalışıyoruz öğrenirkende yardımcı olmak istediğimizde hatalar olabiliyor. Arkadaşla sorunu Messenger'den hallettik,kirlilik ve yanlış bilgilendirme olmasın diye mesajlarımı sildim.

Bu yaptığınız erdemli bir hareket ve öğrenmenin önündeki ilk engelin yıkılmasıdır.
  • quote:

Bazen öğrendikten sonra yardımcı olmak daha iyi oluyor. Okumak en iyi yöntem. Canınız sağolsun..
  • quote:

quote:

Bu yaptığınız erdemli bir hareket ve öğrenmenin önündeki ilk engelin yıkılmasıdır.

Cahilliğimi mazur görün. Bende forumda yeni yeni aktif olmaya bilgiler öğrenmeye başladığım için daha tam öğrenemedim. Öğrenmeye çalışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 10 Eylül 2010; 23:29:25 >

• quote:

quote:

quote:

Cahilliğimi mazur görün. Bende forumda yeni yeni aktif olmaya bilgiler öğrenmeye başladığım için daha tam öğrenemedim. Öğrenmeye çalışıyoruz

Alıntıları Göster
    Birazda sistemden bahsetsek :D

• quote:

Kasa ve psu iyi olduğuna göre geriye pek birşey kalmıyor. 2 hdd mi alacaksınız?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gayet güzel bir sistem olmuş.

Kasa olarak Aerocool VS-9 550W+2 adet xigmatek 12 cm fanda tercih edilebilir.
  • quote:

quote:

yine anlamadım :D
  • quote:

quote:

quote:

Konuya 2 tane harddisk yazmışsınızda sanırım fazla yazdınız 2 harddiski berabermi kullanacaksınız diye sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Gayet güzel bir sistem olmuş.

Kasa olarak Aerocool VS-9 550W+2 adet xigmatek 12 cm fanda tercih edilebilir.

Ben hem görüntü arıyorum hemde özellik senın önerdiğin cok sadece arkadasım yinede önerin için tşk ederim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Konuya 2 tane harddisk yazmışsınızda sanırım fazla yazdınız 2 harddiski berabermi kullanacaksınız diye sordum.

evet şuan kullandıgım hardiskleri biçimlendir yapıcam ve alacağım kasaya takıcam.Ek masrafdan kurtarıyorum 240 gb suan bana yeter aldığımın borcu bitince onuda yenilemeyi planlıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.