Şimdi Ara

Bu Fiyatlara Bu Araçlar Mümkün Mü? 2015 Focus TDCi 29.000TL - 2014 Clio 25.000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden.com'da GKN OTOMOTİV LTD ŞTİ adında bir firmanın ilanlarına denk geldim, araçlar hasarlı durumda ve onarımları yapılıp piyasa değerinin çok çok altına satılıyor gözükmekte. İlanların açıklama kısmına ise "ARAÇLARIMIZIN HEPSİ PLAKALI MUAYENELİ VE SATIŞLARI HAZIRDIR.ARAÇLAR SİGORTA ARACI DEĞİLDİR VE HASAR KAYITLARI YOKTUR" yazılmış. Araçlarda şu anda hasar kaydı gözükmese bile bundan 1-2 ay sonra sorgulatıldığında ciddi hasar kayıtları çıkma ihtimali var mıdır? Fiyat olarak her şey çok güzel gözükse de bu kadar uyguna satılması insanın aklına her şeyi getiriyor.

2014 Clio 1.2 Joy 45.000KM - 25.000TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gkn-otomotiv-den-satilik-clio-1.2-16v-icon-469940649/detay

2015 Focus TDCi Style 7.500KM (ilanda 33.000KM yazıyor?) - 29.000TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-gkn-oto-dan-satilik-2015-tdci-az-hasarli-469941017/detay

2015 Focus TDCi Titanium 11.000KM (ilanda 37.000KM yazıyor?) - 30.000TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kaporasi-alindi-izmir-bulent-oray-beye-469941467/detay

2014 Golf 1.6 TDI Comfortline DSG 67.000KM - 34.000TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kaporasi-alindi-satildi-469942571/detay

• Kimse ucuza çöpünü vermez. Bu özellikle galerici ise öpmeden vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİRMAMIZDAN ARAÇ ALMAK İSTEYEN MÜŞTERİ ARACIN YAPILMASINI BEKLEMEK ZORUNDADIR.KAZALI ARAÇLARIMIZ KENDİ SERVİSİMİZDE YAPILMAKTADIR.SATIŞ FİYATLARIDA YAZAN RAKAMLARDIR.

Zahmet edip okusaydınız adamların araç tamir ücretini satış sonrası tahsil ettiğini görebilirdiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba çalıntı vs olabilir
    Aradım sesi tam dolandırıcı mafya vari ses gel seni öpeyim diyor terör örgütü üyesi olsa ancak bu kadar itici olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgbayraktar -- 13 Ağustos 2017; 9:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

FİRMAMIZDAN ARAÇ ALMAK İSTEYEN MÜŞTERİ ARACIN YAPILMASINI BEKLEMEK ZORUNDADIR.KAZALI ARAÇLARIMIZ KENDİ SERVİSİMİZDE YAPILMAKTADIR.SATIŞ FİYATLARIDA YAZAN RAKAMLARDIR.

Zahmet edip okusaydınız adamların araç tamir ücretini satış sonrası tahsil ettiğini görebilirdiniz.

Zahmet edip bir sonraki cümleyi de okusaydınız keşke.

"ARAÇLAR YAPILMIŞ OLARAK İLANDA YAZAN RAKAMA SATILMAKTADIR."
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojik09

quote:

FİRMAMIZDAN ARAÇ ALMAK İSTEYEN MÜŞTERİ ARACIN YAPILMASINI BEKLEMEK ZORUNDADIR.KAZALI ARAÇLARIMIZ KENDİ SERVİSİMİZDE YAPILMAKTADIR.SATIŞ FİYATLARIDA YAZAN RAKAMLARDIR.

Siz boş zamanınızı buna benzer ilanları araştırarak geçirebilirsiniz
    Benim vaktim yok

• Gkn otomotiv diye aratinca Google da büyük bir firma çıkıyor tamamen isim benzerliği kasten yapılmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknolojik09

quote:

Siz boş zamanınızı buna benzer ilanları araştırarak geçirebilirsiniz
    Benim vaktim yok

Size dolu dolu hafta sonları diliyorum o halde. En azından bir şeyin yarısını okuyarak kesin bir sonuca ulaşılmaması gerektiğini öğrenmişsinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Gkn otomotiv diye aratinca Google da büyük bir firma çıkıyor tamamen isim benzerliği kasten yapılmış

Bazı araçlar için kaporası alındı ve satıldı yazılmış, umarım alacak olan kişiler durumun ciddiyetinin farkındadır...
  • Arkadasin teki konu acmisti. Surekli firma ismi degistiriyorlarmis. Ilan aciklamasi hep ayni. Hatta arkadas araclarin gercek ilanlarini da eklemisti konuya. Kapora dolandiriciligi yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal kapora dolandırıcılığı, ilandaki araçlar ağır hasar kayıtlı olsa bile bu fiyatlara gitmez

• kapora dolandırıcılığ yapanlar degilmu bunlar firma ismi kopyalayip.

2015 focusu sigorta bile piyasaya bu fiyata vermez.

• Adam kapora verip arabayı ayirtin yazmış.

Daha fazla incelemeye gerek yok.

• Tekrardan bir Citir hasarli vakasi ile karsinizdayiz.

• Fiyatlar oldukca iyi bende aradim almak istedigim arac ayrildigi icin ayirtma yapamadim. Adamlar dilandirici olsa satildigini veya ayrildigini belirtmeyip bendende kapora alabilirlerdi...

Bilemiyorum yani😌

• Bİr ilginc ayrinti da araclarin hepsi ayni gun ilana verilmis..

• Bu paraya hasar kaydı çıksa da olur, bedava ama vardır bir sıkıntı. Şu an eskişehire çok uzağım yoksa gider alırdım Focus'u.

• İlanların hepsi kalkmış.)

• avrupada evet

• Final Otomotiv bile bu kadar değildi yav.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.