Şimdi Ara

Bu Forumdakilerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar ezik ve lowlife izlenimi verse de bazı konularda bilinç açısından eğitimli yeni nesil arasında bile ortalamanın çok çok üzerinde olduğunu düşünüyorum

Ünili tayfa da hazırlanan tayfa da

Tkr sigara molasında burada takılırdı, lan taştaşına burs için sözel ilk 100 olan kırmızı shortlee burayı shitpost board olarak kullanıyor

Panda burayı meditasyon tahtası oalrka kullanıyor

Buranın büyüklüğünü hafife almayın

Self destructive behaviour göstermeyelim, saygılar

Auwwww

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam da dediğin insanlar burası için de ortalamanın çok çok üstünde kalıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burayı genelde arkadaşlarıma anlattığımda ilgilerini bile çekmiyor tyt Ayt hakkında arama yapınca bura başlarda çıkıyor ama burda takılan öğrenci sayısı giderek azalıyor bence kendi isteğiyle severek burda takılan birisi boş değildir sonuçta arkadaş çevren ister istemez seni de yükseltir büyük oynayamazsan bile büyük düşünürsün buradaki 18 22 yaş aralığı birbirine bk atan neslin zekasıyla potansiyelini ölücülük için kullanan millennial neslin collective ruhu birleşse keşke

• Meditasyon tahtası

İyi.

• bka da burda

• bu forumdakilerin yazınca küfür bekliyordum

• alümünyum. ne yazmış övmüş mü gömmüş mü hiç bişi anlaşılmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

ortaya karmakarışık

• sınav sürecinde tek sosyal ortamım burasıydı , yeri geldi makara da yaptık yeri geldi ciddi konular hakkında fikir alışverişi de yaptık. iyi kötü 8k yaptım benim içim büyük derece oldu bu sonuç her nenkadar foruma göre fazla olmasa da

• tkr kim bu arada

• 2020 say ilk 100, bilkent ee.

The killing road un günlüğü konusuna bakarsan forumun son 10 günde aldığı etkileşimi 1günde aldığını görebiliriz

• Bu forumdakilerin hepsinin.. aşağıdaki gibi olmuş. :)

olanolduyoutube
    TRT Haberin kurban kesim yerindeki bir vatandaş ile röportajı
    https://www.youtube.com/watch?v=XIuazxA-A7w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 21 Eylül 2023; 10:25:49 >
  • Benim anlamadığım tamam ortalamanın altında olan herkesi kendi seviyesine çekip ortalama hissetmek istiyor da
    Neden ortalamanın üstünde olan herkesi kendi seviyesine çekmek yerine ortamın içine etmeye kalkıyor.
    Bizim zamanımızda yukarda olan aşağıda olanı yukarı taşırdı. Sizin nesilde ezik, fakir, cahil damgası vurmak trend olmuş. Yapacak birşey yok.

• Vay be bana da atıf var auuuw yazılmış

• olanolduyoutube
    TRT Haberin kurban kesim yerindeki bir vatandaş ile röportajı
    https://www.youtube.com/watch?v=XIuazxA-A7w
  • Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

Konu başlığı ve ilk cümle clickbait aslında asıl mesaj metnin devamında. Kültür yoksunluğunun nesli yok. Dediğin konuda görgüsüzlük bence de yeni nesilde daha çok. Sosyallikte de parada da ortalamanın üstüne de altına da her türlü sınıflandırılmasına karşıyım. İnsanları fikirlerine ve pratik zekasına göre sınıflandırıyorum.

• Türkçe desen yok, imla desen yok, noktalama işaretleri hakeza. Bu forumdakilerin daha çok çalışması gerekiyor. Ya da "abi bi pump ama böyle low profile dil ile atılan postlar bile shitpost seviyesinden bi tık up"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.