Şimdi Ara

Bu fotoğrafı görünce vicdanınız sızlıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikalı biri geliyor ve benim dağlarımda para karşılığı avlanmaması gereken bir hayvanı avlıyor.

https://store.donanimhaber.com/25/3f/cc/253fcc6bc09b6d9f01cb335a9b732727.jpg
     Bu fotoğrafı görünce vicdanınız sızlıyor mu?

• Bu sistem avcılıkta oldukça yaygın. Güney afrikada da aslan çiftlikleri var avlanmak üzere yetiştirilip satılıyorlar. Böyle insanlar var oldukça malesef bu sistem devam edecek. Çünkü çok yüksek miktarlar ödeniyor bir fotoğraf uğruna.
    Yasal değil ama müdahale edilmiyor.
  • Eger zevk icin yapiyorsa forumdaki tum abazanlar ustunden gecsin bu kizin ama onu yiyecekse bence sikinti yok
  • Bu karıyı kaça avlıyoz onu deyin hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Eger zevk icin yapiyorsa forumdaki tum abazanlar ustunden gecsin bu kizin ama onu yiyecekse bence sikinti yok

Spor için yapmış.
  • quote:

Eger zevk icin yapiyorsa forumdaki tum abazanlar ustunden gecsin bu kizin ama onu yiyecekse bence sikinti yok

Birader taş devrinde mi yaşıyoruz yiyecek için avlanmak kaldı mı ya spor bu zevk için yapıyolar.
  • İnsan , doğaya aykırı olan tek varlık bence.
  • benim sızlamadı ama yaptığı yanlış
  • Bu 19 yasindaysa ben daha dogmadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Bu 19 yasindaysa ben daha dogmadim
    bu kadar yufka yürekli olmanın anlamı yok. o hayvan, her akşam mideye indirdiğiniz, mezbahalarda seri üretim kesilen hayvanlardan daha mutsuz ölmedi. en azından kaçma şansı vardı. insanın doğal yaşayış şeklinin avcılık toplayıcılık olduğu bir gerçek. hayatta kalmak için başka canlıları öldürmek kaçınılmazdır. sadece otla beslenirsen beyinsizin teki olur çıkarsın.
  • oha kendimi genç hissettim
  • Bizim doğal yasam hayvanlaramizi katleden ve buna göz yumanlarin alayinin Allah bin kere belasini versin.
  • Sızliyor tabiki bunlari alip tek tek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Sızliyor tabiki bunlari alip tek tek....
    nası 19 yaşında bu yau 40 gözüküyor
  • Hep bu anarşistler...
  • gebzede gelinlikle dünya turuna çıkmış günahsız italyan becereceklerine bunun peşine düşsünler görsün o zaman av nasıl olurmuş .
  • Nasil kafasina gore avliyor

Edit: Maddog taki A harfi Avengers in A sina benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Nisan 2015; 10:23:24 >
  • İçim sızlamadı , sorun yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 13 Nisan 2015; 10:31:49 >
  • Aynısını biz Amerikaya gidip yapsak linç etmekle kalmayıp itibarımızı zedelerler...

Birde Türkler barbar derler pehh

Savaşçı toplumuz biz Barbar olan bu kişilerdir.
  • quote:

Amerika'ya paket yapıp yiyecekmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.