Şimdi Ara

BU FOTOĞRAFTAKİ MESUT ÇEVİK Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T 800 -- 24 Ocak 2014; 23:59:29 >

• Evet o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • boşuna çağırmayın şu ana kadar geldiğini görmedim

umarım beni yanıltır

• Aynn

• Nerden bulursunuz böyle resimleri bilmiyorum ki
  • Çok meraklı bakıyor başarısının buna bağlı olduğunu düşünüyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quichotte -- 24 Ocak 2014; 23:56:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesut Çevik'in Nicki Ne
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OHA 2006.ergenliğe girmiş mi acaba
  • Gel bakıyım sen buraya
  • oradaki şişman gözlüklü adam varya 10 numara adam teknoseyirde commodore geçmişinden çorba makinesine herşeyi inceliyor

Oradaki adamın yaptığı iş bga rework allah belasını versin o işin 2 sene yaptım canımdan bezdim gözlerim bozuldu çok sıkıntılı bir iş birde eki tip aletler vardı bizde manuel bu otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 25 Ocak 2014; 0:01:41 >
  • Onun yanindaki de tombik abimizde teknoseyir deki adama benziyor

•  BU FOTOĞRAFTAKİ MESUT ÇEVİK Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

oradaki şişman gözlüklü adam varya 10 numara adam teknoseyirde commodore geçmişinden çorba makinesine herşeyi inceliyor

Oradaki adamın yaptığı iş bga rework allah belasını versin o işin 2 sene yaptım canımdan bezdim gözlerim bozuldu çok sıkıntılı bir iş birde eki tip aletler vardı bizde manuel bu otomatik.

Levent abi candır zaten bir tekno seyir bide mesut abinin canlı programı candır sohbet havasında geçmesi güzel
    Geçen makarneks incelediler

• levent pekcan on numara adamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

oradaki şişman gözlüklü adam varya 10 numara adam teknoseyirde commodore geçmişinden çorba makinesine herşeyi inceliyor

Levent abi candır zaten bir tekno seyir bide mesut abinin canlı programı candır sohbet havasında geçmesi güzel

Mutfak Seyir...
    edit: Burası Çizgi Elektronik'in servisi değil mi. Niyazi Saral da orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB3DDBBCC -- 25 Ocak 2014; 0:14:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

Darkhardware üzerinden takip ediyordum yazıları güzeldi teknoseyir çok iyi oldu rahat rahat anlatıyor sıkmadan samimi bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

levent pekcan on numara adamdır.

• 4 numara sizsiniz herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: T 800

BU FOTOĞRAFTAKİ MESUT ÇEVİK Mİ ?

qalqan xd

• masa başındaki kişi Niyazi Saral. Teknoseyirde görmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.