Şimdi Ara

Bu gece LEVENT NAZİFOĞLU'NUN sözlerine inanmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cavanda'yı izleyerek aldık benim istediğim oyuncuydu felan diyip kötü olunca rikerink istedi ben böyle olacağını biliyordum diyen adam şimdi çıkıp Galatasaray'a zarar vermek için konuşacak. Zaten yöneticiyken boş boş konuşuyordu zaten akıllı adam olsa BEYAZ TV çıkıp konuşmaz, burdan anlayın neler yapmak istediğini. Lütfen itibar edip gaza gelmeyin arkadaşlar bu güzel gecede, söylediklerinin alayı yalan.

• Dedikleri dogru yanlis olabilir ama cidden kulübü rezil ediyor. Şaklabadan adamlara verdigi cevaplar komedi. Mehmet özbek hakkinda dediklerini herkes biliyor zaten. Bunu bir yoneticinin demesi rezillik..

Edit:Dogrulari soyledi diyen koyunlar gudulmeye devam edecektir. Dogrulari neden gorevi esnasinda soylemedi de simdi soyluyor? Herkes cikari icin susar cikarina ters gelince biat ettiklerine yan cizer. Bu adami bide kahraman ilan etmeyin cavandaya serdara kefil boş beles birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FourthJuly -- 15 Ağustos 2017; 4:16:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın ortaya koyduğu hesap kitap belli. Kesinlikle çıkıp konuşması haklıdır, körler sağırlar birbirlerini ağırlar hesabı bazı şeyleri görmezden gelmek aptallıktır. Nazifoğlu'nu bu tutumu için tebrik ediyor ve kutluyorum.
  • geçerliliği kalmamış bir yönetici dursun özbek yönetiminin özeti niteliğinde.
    zaten beyaz tvye sık sık konuk olarak meşruiyetini ortadan kaldırmıştır.
  • Şakamı yapıyorsunuz adam doğruları söyledi Twitterde Hastag açılmış açıklamalarını yayınlamıyoruz yayınlatmayın diye adam doğruları söyledi bu kadar borç varken 5 sene dayanır Galatasaray diyor 5 sene sonra görüşürüz kim borç batağında olucak adam herşeyi ne güzel ifşa etti işte galibiyet aldık diye gaza gelmeyin geçen sene Riekerink varken İlk 7 hafta mağlubiyet yoktu zafer sarhoşluğu bunlar sene içinde Anadolu takımının birinden 3 gol yerken dursun özbek istifa seslerini şimdiden duyuyor gibiyim.

İnşallah ben yanılırım.
  • Adamın dediği herşey doğru Özbekler hakkında liseliler hakkında transferler vs. hepsini adam açık açık anlattı. Neden itibar etmeyelim? Galatasaray Halkındır, Lisenin Değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya rivadan para gelmedi daha hala borç muhabbeti hadi o da mı bitti 2.5 milyar dolarlık arazi var daha florya ve riva harici

Galatasaray bu ülkede batacak en son kulüptür açık ara hemde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.