Şimdi Ara

Bu gidişle Item'ların alacağı hal!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MMO-Champion yöneticileri ilvl'ları karakter level'ına oranlamışlar. Gidişatın grafiğini yapmışlar ve ortaya ilerki patchlerde böyle itemler gelebilir diye tahmin yürütmüşler.

5.3 Patch'inde olması tahmin edilen bir item, örnek amaçlı tasarlanmış(Yani tahmin edilen derken adamlar böyle statlar görebiliriz manasında koymuşlar)

6.3 Patch'inde olması tahmin edilen bir item, örnek amaçlı tasarlanmış

Yaptıkları bir diğer teori de ilvl'ların düşürülmesi. 150k bir hp 20k'ya düşer ancak buna göre damage'lar ayarlanabilir diyorlar. Keza verdiğiniz hasar da bu şekilde dengelenebilir diye bir teori sunmuşlar. Çünkü bu gidişle 1m hp'ler, 500-600k damage'ler falan görmek sürpriz olmaz.

KAYNAK:http://www.mmo-champion.com/content/2541-The-Great-Item-Squish-(or-Not)-of-Pandaria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 5 Kasım 2011; 0:12:55 >

• İnsanlar diyor oyun nerelere geldi falan filan. Ama mantıksal olarak düşündüğümüzde classicde 2000 vuran bi karakter şuan 20.000 vuruyor. Sadece sıfır eklenmiş statlara.. Sıfırları çıkartın aynı şey.
  • Ama yinede WoW un büyüsünü bozuyor bence. Ben f2p oyunlarda vuruyordum o kadar büyük değerleri wow daki hp lerin azlığı farklı bir olaydı yani. Bencede health pool azaltılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Ama yinede WoW un büyüsünü bozuyor bence. Ben f2p oyunlarda vuruyordum o kadar büyük değerleri wow daki hp lerin azlığı farklı bir olaydı yani. Bencede health pool azaltılmalı.

O zaman bosslar'ında az hp'ye sahip olması ve çok çok daha az vurması gerekir.Bu sefer 90. seviye olmak gerekmez herkes 60. seviyede Panda raidleri yapar..
    Problem?

@Yoda
    Hocam bu arada "hal" olucak şapkalı a kullanılmıyor artık.
  • Peki, düzeltiyorum
  • Desene sıfırları atabilen başkan gerekicek.
  • insanları memnun etmek gercekten zor bir zanaat.:):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyundaki tüm statları falan %75 düşürseler falan ne olur ki?
  • World of Warcraft için statların ve dmgin rakamsal değerleri aslında görünüşte değişsede pratikte değişmiyor zaten bunun değişmemesi içinde özen gösteriliyor wow u wow yapan şey rakamlardeğil bence combat sırasındaki mini eventler, ( klasik tank dps heal görevleri dışında ) üstlenilen görevler (x mobun kite lanması, y spottaki buffun kulanılması) gibi şeylerdir hernekadar bütün dpsler kendilerini DPS meter a bakıp değerlendirsede (healerlar healmetter vs vs ) asıl olan kolektif oyundur. PVE için konuşursak başarı DPS metterda 1. olmak değil boss kesebilen grup içerisnde yer alabilmektir

Rakamların büyümesi ise sanırım insan egosunu daha fazla tatmin etmek amacı güdülerek yapılan şeyler. Bir başlangıcı olduğu için geliştiğini daha fazla güçlendiğini sana hissetirecek yegane şey büyüyen rakamlar olacaktır lvl 60 zamanında vurduğun dmgi lvl 90 da görmek kimseyi mutlu etmez (belki herkes diyordur bkunu çıkarttılar bu statlardaki enflasyon bizim ekonomiyide geçti artık wow dan 6 sıfır atma zamanı geldi diye ama o rakamlar küt diye düşerse çoğu insanın alt bilincinde ters etki yapacaktır ) o yüzden takılmayın rakamlara

Wow u güzel yapan şey statların büyüklüğü-küçüklüğü yada çokluğu-azlığı değil o rakamların düzgün işleyen birer matematik formülleri oluşudur bazen forumlarda teoricraft makaleleri okurken içimden diyorum "ulan okuldayken derslere bu kadar kafa yorsaydık şimdi aya giderdik beaaa" ki gerçektende yeri geliyor anlayamadığım karmaşıklıkta işlemler hesaplamalar kullanılıyor o makalelerde ... sonuç? belirlenen seviyelere gelmek için çaba sarf etmeye teşvik eden cap ler ve o cap lere ulaşmak için edinilmesi gereken itemler

Naçizane görüşlerim ve yorumumdur

• yazıdada anlatıldıgı gibi tek sorun eşyalardaki statların büyüklüğü yada hp havuzu değil rakamlar büyüdükçe bilgisayarın bunları hesaplamasıda probleme dönüşecek deniliyor, yeterince hızlı hesap yapılamayacak konuma gelinmeye başlanıyor anladıgım karadıyla. şimdi bile tanklar 10 haneli rakamlarda threat degerleri üretiyor. yakında kasmaya başkar işlemcileri :)
    ve bu durum MMO-Champion yöneticileri tarafından görülmüş birşey değil anladıgım kadarıyla yapılan açıklama Blizzard tarafından yapılıyor
    "Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)" var yazının başında
  • Sayılar 4-5 haneli.Hiç hoş olmayacak...
  • ayrıca bunu mmo-champion yöneticileri yazmıo
    direk wowun blogundan alıntı bunlar
    http://eu.battle.net/wow/en/blog/3258652/The_Great_Item_Squish_or_Not_of_Pandaria_-04_11_2011#blog
  • Bu gidişle ben orijinal wow almam.Klasik private serverlarda oynarım (wotlk suz tbcsiz)daha iyi.Zaten gittikçe bozuyorlar oyunu.Eski havası yok artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ênigma -- 19 Kasım 2011; 14:18:43 >
  • tbc'deyken bi naxx yapmak için yine 20-30 kişi bulmak gerekiyordu simdi adamlar bi alt paketin bosslarını sololuyor bi mc solo kesiliyor bencede fazla abarttılar en azından wotlk'nin 1.5 katı fln olmalıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.