Şimdi Ara

bu google videosundaki telefon hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=TAh4yiCzgKw

ayrıca bu programı hangi telefonlar destekliyor? yorumlarınızı yazabilir misiniz arkadaşlar?

• Videodaki telefon Google Nexus S. O program tüm Android telefonlarda var zaten, fakat 3 boyut özelliğini her telefon desteklemeyebilir. Bir de bildiğim kadarıyla henüz yalnızca belli başlı büyükşehirlerde kullanıyabiliyor 3B.
  • ne olduğunu bilmiyorum ama o telefon nexus s değil.. motorola atrix çok büyük ihtimal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkbrk07 -- 17 Nisan 2011; 20:56:12 >
  • Nexus S
     bu google videosundaki telefon hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkbrk07

ne olduğunu bilmiyorum ama o telefon nexus s değil.. motorola atrix çok büyük ihtimal..

Gayette Nexus S ya hu.
  • Ancak telefon üzerindeki görüntüler telefon üzrine yapıştrılmış görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 17 Nisan 2011; 23:15:54 >
  • Videodaki telefon Google Nexus S. Ama sizin sevdiginiz o ozellik nexus un degil, Google Maps 5.0 in ozelligi. Tam emin degilim ama yanlis bilmiyorsam Android 2.2 ve uzeri olan her cihaza Maps 5.0 kurulabiliyor.

3 boyutlu bina ozelligi sadece sayili, belli basli sehirlerde var, Turkiye'nin hic bir sehri bu kapsamda degil henuz ama zamanla yayginlasacaktir tabii. Maps 5.0 in yuklendigi her telefonda 3D calisiyor diye biliyorum ama o iki parmakla haritayi istedigin gibi cevirme muhabbeti her telefonda calismiyor.

Ornek olarak orjinal 2.2 rom yuklu htc desire a maps5 yukleniyor, 3D calisiyor, telefonun yonune gore haritanin donusu de calisiyor ama cift parmak dondurme calismiyor. Ama bu ozellik de custom romlar ile kullanilabiliyor. 2.2 ve 2.3lu custom romlar ile denedigimde calistigini gordum.
  • arkadaşlar anlamadım bişey var o telefon nasıl nexus s ooluyor o reklam cok önceleri cıkmıştı daha nexus s ten eser yok tu hatta dedukoduları bile yoktu...
  • @Doguk@n
    @ManoMachine
    @_-TaicHi-_

bu telefon %1000 nexus s değil ... alt tuşlara bakın isterseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

arkadaşlar anlamadım bişey var o telefon nasıl nexus s ooluyor o reklam cok önceleri cıkmıştı daha nexus s ten eser yok tu hatta dedukoduları bile yoktu...

Yanılıyorsun. NexusS 2011'in aralığında çıktı. Ve 1-2 ay önce (yanlış hatırlamıyorsam) Google Ceo'sunun elinde görüntülendi.
    Videonun YouTube'a yüklenme tarihi 16 Aralık 2010 zaten.
    Buradan çıkış tarihine bakınız:http://www.gsmarena.com/samsung_google_nexus_s-3620.php

Ancak birkaç post önce de yazdığım gibi bu sadece bir reklam filmi olduğu için her şey animasyon olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 18 Nisan 2011; 21:30:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Ancak telefon üzerindeki görüntüler telefon üzrine yapıştrılmış görüntü.

evet görüntülerde yapıştırılmış gibi bir his var. 18. saniyeden sonra telefon değişiyor. ilki nexus s ama diğerini çıkaramadım.
  • hala nexus s diyorsunuz. bu nexus s değil arkaadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkbrk07

hala nexus s diyorsunuz. bu nexus s değil arkaadaşlar

Son geçtiğin posttan sonra kimse "bu telefon Nexus S" dememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 19 Nisan 2011; 20:29:25 >

• öyle mi o zaman bu ne oluyor??

quote:

Orijinalden alıntı: chmst

quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Ancak telefon üzerindeki görüntüler telefon üzrine yapıştrılmış görüntü.

evet görüntülerde yapıştırılmış gibi bir his var. 18. saniyeden sonra telefon değişiyor. ilki nexus s ama diğerini çıkaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkbrk07 -- 20 Nisan 2011; 0:54:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.