Şimdi Ara

BU GÜN İNTERNETİM ÇOK YAVAŞ DİYORSANIZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇERNOBİL GÖZ ATINIZ... BİLENLER BİLİYOR ÖNEMLİ OLAN BİLMİYENLERİNDE BİLMESİ... KİMSE KİMSEYE BURDA HAVA ATMIYOR. BAZI FORUM KULLANICISI ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE. HER ZAMAN SAYGI DUYAN VE GÖSTEREN İNSAN. SAYGIN İNSANDIR.

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

http://forum.donanimhaber.com/m_2634734/tm.htm

• bugün internetiniz yavaşsa korkmanıza gerek yoktur http://www.kablonet.com.tr/knet/site_duyuru.php?id=18
  • ARKADAŞ!!!

HİÇ ETKİLENEN OLDUMU ? 26 NİSAN DENİYORDU YANILMIYORSAM ?

BEN ÖNLEM OLARAK YEDEK ALDIM. BAZI PORTLARIMI VE GÜVENLİK DÜZEYİMİ EN ÜST NOKTALARA TAŞIDIM. SP 2 Yİ KALDIRDIM + MSN BETA & 7,0 VERSİYONLARINI KULLANMIYORUM ( BUGÜN ) TÜM ALARM SİSTEMİM HAZIRDA AMA HALA HAZIR BİŞİ OLANIDA DUYMADIM ...
  • BU GÜN SABAH İNTERNET İYİ İDİ ÖVLEDEN İTİBAREN YAVAŞ YURT DIŞI ÇIKIŞI İLE ALAKASI OLDUĞUNU SANMIYORUM. DİKKAT EDERSENİZ TIKLAMALARDA BAZEN SAYFA AÇMIYOR 1-2 KEZ TIKLADIKTAN SONRA AÇILIYOR. ÇERNOBİL İN ETKİSİ BÜYÜK. SİSTEM TARİHLERİNİZİ İLERİ ALDI İSENİZ. SORUN YOK DEMEKTİR. UMARIM HİÇ BİR KULLANICI ZARAR GÖRMEZ.
  • peki hocam tarihleri neden ileri alıyoruz. nası bi fayda sağlıyo bize ve neden alıyoruz.
  • link e tıklamadın heralde.
    ben sana kısaca özetliyeyim.
    tarihi ileri almanın sebebi.
    bu virüsün her yıl 26 nisanda saldırıya geçmesi ve diğer günler kuluçkaya yatması yani gizlenmesi. şimdi senin pc 26 nisan günü internete bağlı ise ve sistem tarihin 26 nisan ise. çernobil Anakart ının Belleğinin yani Bios un beynini siliyor. hardiskin beynini siliyor. yani kısacası senin pc çöplük oluyor. anlatabildimse ne mutlu bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efendy_2

peki hocam tarihleri neden ileri alıyoruz. nası bi fayda sağlıyo bize ve neden alıyoruz.

virus 26 nisan da aktif oluyor sistem saatin bu tarihi gösterir göstermez olan olur olmadı zaten bu msj ı okuyosan senin için bir sorun yoktur
  • evet okuyabiliyorum hocam. herhalde sıyırdık. ama bu arada linke tıklamamış gibi bi durum çıktı ortaya. linke tıkladım ama anlamadım neden tarihin ileri alındığını.

neyse geçmiş olsun arkadaşlar
  • Bu gün internetiniz yavaş ise bu sadece Telekom'un acizliğindendir, virüslere çamur atmayınız.

Bu gün makinanız açılmadıysa, dün faaliyete geçen Çernobil virüsündendir. Bu konuda da Telekom'a çamur atmayınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

Bu gün internetiniz yavaş ise bu sadece Telekom'un acizliğindendir, virüslere çamur atmayınız.

Bu gün makinanız açılmadıysa, dün faaliyete geçen Çernobil virüsündendir. Bu konuda da Telekom'a çamur atmayınız.

Girdiğini nasl anlayacaz peki??

• arkadaşlar dün sabah 2 tane makinem çöktü. tabiki çernobilden dolayı.24 makinem var önlemimi almıştım.internet hatlarını iptal etmiş sistem tarihini bile değiştirmiştim. ama birkaç sorumsuz tarihleri iyilik yapıyım diye düzeltmiş.sonuç 2 makina güm.şimdi onları kurtarmaya çalışıyom ama nafile. sorunu BENİ OKU başlığına taşıdım fikri olanlar ordan yardım edebilirler..
  • ya arkadaşlar bu tarih nerden ileri alınıyor ben bilmiyom bilgisayarda allah'a şükür bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı:

Girdiğini nasl anlayacaz peki??

eger bilgisyarin dün kitlendi bugunde acilmiyorsa annamakta gcikecegini sanmiyorum
    tecrübe konusuyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefret_ -- 27 Nisan 2005, 21:10:49 >

• 26 Nisanda PC açıktı normal işlerimi yaptım hiç nete bağlanmadım. Bu durumda da virüsün etkisi falan olurmu aceba ??
  • zannetmem. çünkü anladığım kadarıyla internet üzerinden tarihi doğruluyormuş. bağlanmadığına göre sorun yok herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.