Şimdi Ara

Bu gün yaptığım telefon konuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dayanamadım arayıp içimi dökeyim dedim ama onların bile devam edicekmi sorusuna bir bigimiz yok demesi şaşırttı
    Santral : Alo ben.... yardımcı olabilirmiyim

Ben : merhaba benim bir sorunum vardı internet bağlantımı 16mbps yaptırdım ve buna rağmen bağlantı hızım 1mbps görünüyor

Santral : hemen bakıyorum beyfendi bölgenizde bulunan santrallerimiz 16mbps desteklemiyor almanız sizin için kötü bir durum

Ben : sırf güzelce oyun oynamak ve video izlemek için paket yükseltiyorum neden 29TL vermek yerine 64 TL veriyorum sizce

Santral : bilemiyorum beyfendi

Ben : ama sizin şu saçma sapan AKK'niz yüzünden 1 haftadır ne oyun nede doğru düzgün vide izliyorum

Santral : beyfendi kotanızı aşınca bla bla bla bla

Ben : peki bu saçmalık böyle devam edicek mi? yoksa ben hattımı kapatıp başka bir firmaya geçicem

Santral : şuan nisanın ayından itibaren 25GB idi biz bunu 50GB'ye yükselttik

Ben : siz dediğime cevap verin hanımefendi

Santral : hayır beyfendi şuan bu konuda bir bilgimiz yok

Ben : sizin taaaa...... ve telefonu kapatırım

• 25 miş te 50 ye yükseltmişler vaaaayyy anasını bee iyi halt yediniz sırf bu yüzden arayamıyorum asabiyetlik var ağzımdan çok kötü sözler çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esthecat

dayanamadım arayıp içimi dökeyim dedim ama onların bile devam edicekmi sorusuna bir bigimiz yok demesi şaşırttı
    Santral : Alo ben.... yardımcı olabilirmiyim

Ben : merhaba benim bir sorunum vardı internet bağlantımı 16mbps yaptırdım ve buna rağmen bağlantı hızım 1mbps görünüyor

Santral : hemen bakıyorum beyfendi bölgenizde bulunan santrallerimiz 16mbps desteklemiyor almanız sizin için kötü bir durum

Ben : sırf güzelce oyun oynamak ve video izlemek için paket yükseltiyorum neden 29TL vermek yerine 64 TL veriyorum sizce

Santral : bilemiyorum beyfendi

Ben : ama sizin şu saçma sapan AKK'niz yüzünden 1 haftadır ne oyun nede doğru düzgün vide izliyorum

Santral : beyfendi kotanızı aşınca bla bla bla bla

Ben : peki bu saçmalık böyle devam edicek mi? yoksa ben hattımı kapatıp başka bir firmaya geçicem

Santral : şuan nisanın ayından itibaren 25GB idi biz bunu 50GB'ye yükselttik

Ben : siz dediğime cevap verin hanımefendi

Santral : hayır beyfendi şuan bu konuda bir bilgimiz yok

gerçekten sizin taaaa...... dediniz mi yoksa ironi mi yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 25 Nisan 2012; 15:43:00 >

• Onlara ne kızıyo. Onlar sadece orda çalışan memur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Onlara ne kızıyo. Onlar sadece orda çalışan memur

patronları çıksın telefonlara o zaman.
  • quote:

zaten sizin taaa... derken onların başlarını kastediyor
  • Az önce bir görüşme de ben yaptım 1 mbit olayını dediğim gibi direk sizi ilgili birime aktarıyorum dedi ve şak başka birisi çıktı o da herhangi birşey yapamıyoruz 115 tl lik paketi söyledi. yok almıyım kalsın dedim şak kapattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

quote:

telefonda çağrıyı alan asistanın suçu yoktur. tarife çıktıgında adil kota bilgisi verildi mi ? evet..

abone olarak o tarifeye geçerken bunu kabul ettin mi ? evet..

50gb aşında hız düşünce sızlanmaya gerek yok. mevcut uygulama neyse sana onu anlatır asistan. ayrıca tedaş elektriğe zam yapınca kimse gık demez. fırıncılar odası ekmeğe zam yapar kimse gık demez. benzine her gün zam gelir kimse ıh demez. iyiki çağrı merkezi var orda çalışan kişiye herkes gider yapar. telekoma gidin sizin taaa.. diyin bakalım ? ttnet kimseyi kandırmamış arkadaşlar biraz da burda sorun var. bu paket sunulurken akk üzerinden sunuldu ve herkes kabul ederek girdi. kuralı sonradan değiştirmedi lamı cimi yok. 115 tl ödeyen adamın başı kel mi ? zaten sen kapatmasan o küfürden sonra o senın yüzüne kapatırdı emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

quote:

quote:

telefonda çağrıyı alan asistanın suçu yoktur. tarife çıktıgında adil kota bilgisi verildi mi ? evet..

50gb aşında hız düşünce sızlanmaya gerek yok. mevcut uygulama neyse sana onu anlatır asistan. ayrıca tedaş elektriğe zam yapınca kimse gık demez. fırıncılar odası ekmeğe zam yapar kimse gık demez. benzine her gün zam gelir kimse ıh demez. iyiki çağrı merkezi var orda çalışan kişiye herkes gider yapar. telekoma gidin sizin taaa.. diyin bakalım ? ttnet kimseyi kandırmamış arkadaşlar biraz da burda sorun var. bu paket sunulurken akk üzerinden sunuldu ve herkes kabul ederek girdi. kuralı sonradan değiştirmedi lamı cimi yok. 115 tl ödeyen adamın başı kel mi ? zaten sen kapatmasan o küfürden sonra o senın yüzüne kapatırdı emin ol.

Netlimitsiz paketine herkes AKK uygulanmıyor diye geçti.
    Şimdiyse uygulamaya başladılar, ee nolacak bu durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: esthecat

ağzına ve yüreğine sağlık iyi yapmışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

quote:

quote:

Netlimitsiz paketine herkes AKK uygulanmıyor diye geçti.
    Şimdiyse uygulamaya başladılar, ee nolacak bu durum?

paket çıktıgında akk var oldugu söylendi. o anda uygulanmaması asla uygulanmayacak demek midir? akk olan pakete hız düşümü olacagını bilerek geçti herkes...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.