Şimdi Ara

Bu günlerde iş değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir firmada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Bir firma ile görüşüyorum olumlu sonuçlanmaya yakın. Bu belirsiz günlerde is değişikliği yapmak doğru mu? (2 ay deneme süresi, ekonominin şuan kötüye gitmesi, kimsenin 1 hafta sonrası için çıkarım yapamadığı şu dönemde benimde kafam hayli karışık vs)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam eğer o görüştüğünüz firma ile işler tamamsa sizde memnun değilseniz geçin fakat kesin bir yoksa devam edin bence. Evet dediğiniz gibi 1 hafta değil 1 gün sonrasını bile tahmin edilemiyor şuanda
  • Hocam işten memnun değilim er ya da geç diğiştireceğim fakat bu süreçte risk normalden çok daha fazla olması ayrıca sürecin sonunda birçok kişinin işinden olacağı(bilişim alanında ne derece olur bilemiyorum ama bence bütün sektörleri etkileyecek) aşikar gibi gözüküyor. Bu süreç normalde is değişikliği de Bi risktir sonuçta bunu alacaktım zaten ama şuan durum çok daha farklı.

• Rızkın gelir seni bulur mutlu degilsen geç derim diger firmaya. Yaşamanın kendisi bir risk zaten yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: UlusBaker

Rızkın gelir seni bulur mutlu degilsen geç derim diger firmaya. Yaşamanın kendisi bir risk zaten yapacak birşey yok.
    rızık nasılsa gelip beni bulyosa çalışmaya ne gerek var
  • Arada maaş farkı olacak mı ?

Eğer ikinci firma daha fazla verecekse değiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Alıntıları Göster
    Ama yine rızk için çalışmak dinimizin emridir. Çalışmak rızkın gelmesi için bir sebeptir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Alıntıları Göster
    Merak etme dostum Müslüman değilim. Ama rızık bir şekilde gelip buluyor işte. Yani yarısı bizim çabamız yarısı da görünmeyen bir güç. Ya da öyle birşey tam bilmiyorum.

Ama ne olursa olsun olumlu düşün

• kortekes kullanıcısına yanıt
    İş değişimi demek maaşın yükselmesi demek zaten hocam. Kimse aynı maaşa veya düşük maaşa risk almaz
  • Yeni işiniz de ne kadar maaş alacaksınız acaba ?

• kortekes kullanıcısına yanıt
    Evet var ama çok fazla bir fark yok.

• Ortalık karışık
    İşten çıkartılmak gibi bir risk yoksa korona belası bitene kadar yerinden kıpraşma.
    Deneme süresi sakat.
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Evet en büyük risk o zaten. İsler kötü gittiğinde(bu vaka biraz daha devam ettiğinde) ilk çıkarılacak kişiler tabandakiler olacak, birde deneme süresi varsa zaten en rahat çıkarabilecek kişi oluyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.