Şimdi Ara

Bu hat değerlerine vdls alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bu hat değerlerine VDSL alabilir miyim türk telekom u aradığımda alamazsınız gibisinden bir şeyler dediler eğer alabilirsem hangi internet sağlıyıcısından alabilirim ?? Bu hat değerlerine vdls alabilir miyim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Yardım edebilecek yok mu ???

• alt yapi sorgula yaz googleye, ordan sorgula daha net olur, + sorun, boş vdsl port sorunu..

• Adsl böyleyse tahminen 50 megabite kadar bir vdsl hızı destekler hattın tekrar arayıp müşteri hizmetlerinden öğren sana muhtemelen acemi birisi denk gelmiş bilmiyor buradaki yorumlar hep aşağı yukarı tahmini olur kesin birşey diyemez kimse

Yine de şu adresten bakıp tahmini alacağın hızı görebilirsin

www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 3 Şubat 2020; 1:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Bu hat değerlerine vdls alabilir miyim ? türk telekomu gene aradım en fazla 16 alırsınız eğer 24 e çıkarsa bağlantı da kopmalar olur diyor

Millenicom nasıldır peki önerir misiniz zaten 10 güne tahadütüm bitiyor eger iyiyse geçebilirim millenicom a yada başka bir sağlayayıcıya ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet'e geçmeli miyim?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millenicom tavsiye ederim yeni abonelik değil ama hat taşıma yaparsanız bağlantı vs çok daha kolay olur sakın iptal edip yeniden almayın böylece bağlantı ücretinden de kurtulmuş olursunuz ben 4 yıl kullandım 3 yıl doping adı altında son 1 yıl ismi değişti millenicom oldu millenicom olduktan sonra müşteri hizmetleri daha kaliteli oldu WhatsApp dan online işlemlerden her yerden ulaşmak mümkündü şuan Netspeed kullanıyorum ondan da memnunum tercih sizin

Peki hattımı nasıl taşıyabilirim normalde 10 gün daha türk telekom ile tahadütüm var

• Millenicom arayıp detaylı bilgi alırsan daha iyi olur sistem değişmiş olabilir tt faturasında xdsl yada hizmet no yazar o numara ile taşıma yapılıyor formu hazırlayın taahhüdün bittiği günden birgün önce yollarsanız bir iki gün geçse de birşey olmaz kullandığın gün kadar fatura çıkar geçiş yapmak için normalde eve ekip felan gelmez bağlantı felan yapmazlar sadece aynı hat üzerinden millenicom a geçiş yapılır yeni kullanıcı adı ve şifreyi verirler modeme girip inteneti kullanabilirsiniz yani 1 saatlik bile kesinti yaşanmaz birinden çıkıp hemen diğerine geçer hat

• 4441444 arayınız.
    Teknik destek kısmında "bölgemde VDSL destekleniyor mu?" sorusunu yöneltiniz. Cevap evet ise 24,35,50,100 paketlerine geçiş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.