Şimdi Ara

Bu iki araçtan hangisi alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. Arabayi alirdim. Cunki orjinal. Oteki arabanin jantlar bmw diger parcalar orjinal mi degil mi belli degil...Yani bilmiyotum vag cı arkadaslar daha iyi yorumlarlar. Şunu biliyotum jantları kendinin degil.O yuzden almam. Niye oynadin ne istedin arabadan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıyat farkı ve kılometre farkı cok hocam eger butcenız yetıyorsa tabııkı 2.sını alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi denk getirebilseydim 2. yi ben alacaktım bugün :-)
  • Hocam bütçeniz el veriyorsa 2. araç alınır.Eğer yetmezse 1.'yi tercih edebilirsiniz.
  • 2. aracı koydugunuza göre butcenız var ben olsam üste biraz daha ekleyim yeni kasa 1.2 tsi alırdım rahat rahat bınerdım
  • 37 liran varsa git sıfır seat ibiza style paket al hocam ikinci elle uğraşma bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 side alınmaz. 1.2 tsi 2015 model sıfır alırsın. Liste fiyatı 49.900₺ pazarlıkla 49 a felan alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

2 side alınmaz. 1.2 tsi 2015 model sıfır alırsın. Liste fiyatı 49.900₺ pazarlıkla 49 a felan alırsın

Hocam dizel benzinli farkı var sonuçta . Buna rağmen sıfır mi diyorsun ?

• Valla hocam ben olsam sıfır 1.2tsi alırdım. Ama yılda 20bin km yapıyosan dizel de alınabilir size kalmış. Yani bide şu açıdan düşün sıfırın kasası değişik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.