2005 model araba 90bin km yapmış ve utanmadan garaj arabasıdır diyor bu nasıl bir çelişkidir
Garajın içinde turluyormuş.Garaj da büyük.Haliyle km böyle oldu
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
2005 model araba 90bin km yapmış ve utanmadan garaj arabasıdır diyor bu nasıl bir çelişkidir
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
quote:
quote:
garaj arabası garajda yatıyor demek değil....yattığı zamanlarda garajda duruyor öyle ortalıkta sokakta v.s. değil.... bence çizikler ayna kırılmaları ön arka dokunmalar açısından garaj büyük nimet....
en azından ben oyla anlıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
quote:
garaj arabası garajda yatıyor demek değil....yattığı zamanlarda garajda duruyor öyle ortalıkta sokakta v.s. değil.... bence çizikler ayna kırılmaları ön arka dokunmalar açısından garaj büyük nimet....
Neden garaj arabası deyince insanların aklına o tarz şeyler geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
quote:
O bu değilde geçen bir arkadaşım arabasını sattı.
Neyse bunun öncesinde aracın fotoğraflarını çekerek internete koyacaktı .
Normalde arabası sokakta dururdu . Senede 2 kere anca yıkatırdı . O gün aracını yıkatmış cilalı şampuanlardan falanda kullanılmış belliki . Araç yeterince temiz görünüyordu .
Hayırdır nereden dedim , fotoğraf çekmekten dedi .
Ne fotoğrafı dedim
Arabayı satıyorum arabanın fotolarını dedi .
Nereden geliyorsunki dedim
Zafer plaza otoparkından dedi
Neden oraya gittinki foto çekmek için dedim
Dediği aynen şuydu : Benim arabayı garaj arabası diye satacam
Sonradan sahibinden.comdaki ilanına bir baktımki hakkaten garajda artistik pozlar çekmiş :)
Sonrada çok kısa sürede aracını sattı.
Vay anasını be :)
@desiya
yok arttıkk ya bende üstüne örtü yaptım aracın satıcak olursam örtülü resminide koyuyim bari