Şimdi Ara

Bu isaret nedir? Ss'li

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar rapid spaceback aracimiz var. Ekranda arasira resimdeki yolda kayan araba isareti cikiyor ve ciktigi zaman uzun sure kaliyor. Anlami nedir bunun?
     Bu isaret nedir? Ss'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizkozalak -- 2 Nisan 2016; 21:02:21 >

• Esp
  • Esp devredışı şuan da
  • ESP devreye girdiği zaman çıkar
  • Tşkler cvbınız için. Bnm bildiğim esp sürekli otomatik olarak devrededir, düz yolda giderken Kendi kendine mi devre dışı kalıyo bu? Herhangi bişey yapmak gerekiyo mu bu durumda tam anlayamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

ESP devreye girdiği zaman çıkar

Yukarıdaki arkadaş da devreden çıkınca çıkar demiş.. Devreye girince mi çıkıyor bu işaret? bi arıza işareti dğl bu dimi hocam?
  • Aynen ESP sürekli hazırdır ve devreye girince işaret çıkar
  • ESP devredeyken çıkmaz o işaret. Eğer ESP devre dışı kaldıysa ya da aracınız patinaja düşerse yanar o lamba. İkinci durumda yanıp sönerek uyarı verir
  • Bana görede esp.Araç yeni kullanım klavuzunda göstergeler bölümünde ne olduğu mutlaka yazar isterseniz bakın.Genelde arıza varsa direk arabayı çalıştırdığınızda yanmaya başlar ve sönmez.Yolda girerken bi anda giriyosa esp devreye girmiştir demektir.
  • Yanıp sönerse esc asr müdahale ediyor.
    Uzun süre yanıyorsa esc asr de problem var.
  • Haklısınız arkadaşlar yanıp sönmüyo çıktığı zaman uzun süre yanıyo. Frtmr hocam sen diyince hatırladım anlık olarak ekranda da esc arızası yazdı ve kayboldu. Esc nedir acaba? Ne arızası bu?
  • Ortada hiç birşey yokken ESP çalışıyor(işaret ile uyarıyor) ise bir sorun vardır, durup dururken yanmaz, bir atraksiyon gerekli. Servise göstermek/sormak da fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ortada hiç birşey yokken ESP çalışıyor(işaret ile uyarıyor) ise bir sorun vardır, durup dururken yanmaz, bir atraksiyon gerekli. Servise göstermek/sormak da fayda var.

Valla hocam sıkışık trafikte düz yolda 30 km ile giderken yandı durup dururken. Daha önceden de yaptı bunu. Servise gidelim en iyisi yukarıda da belirttiğim gibi esc arızası yazdı ekranda da anlık olarak ne olaki bu?
  • Esp arızaya geçmiştir, esp devreye girdiğinde yanıp söner sürekli yanması arıza belirtisidir sensörlerde problem olabilir bir kontrol ettirin.
  • Hocam bende kılavuzdan baktım bizim bildiğimiz espden esc olarak bahsetmişler.

Sayfa 33
    http://www.skoda.com.tr/SiteCollectionDocuments/00A05_Rapid_Spaceback_OwnersManualSpaceback.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtmr

Hocam bende kılavuzdan baktım bizim bildiğimiz espden esc olarak bahsetmişler.

Sayfa 33
    http://www.skoda.com.tr/SiteCollectionDocuments/00A05_Rapid_Spaceback_OwnersManualSpaceback.pdf

Hocam zahmet etmişsin çok sağol. hafta içi bi baktıralım servise o zaman
  • Teşekkürler
  • sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    Elektronik denge programı

ESP
    ESC
    DSC
    VSC
    VSA

vs.

Hepsi markalara göre adlandırılmış..

Arıza uyarısı veriyor ise aracı servise götürün, cihaza bağlayıp baksınlar.
  • Tamamdır öyle yapıcam ben de hocam sağolasın
  • Dugmeye basip espyi devre disi birakinca da cikiyor o isaret. Dugme varsa dikkat edin kazara basiyor olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.