Şimdi Ara

Bu işi anlamadım gitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Madem CHP nin kazanmasını istiyordunuz neden genel seçimlerde tepkinizi ortaya koymadiniz.

Beni bilen bilir ben AKP İzmir i de alır diyordum da bu CHP, akp ye geçmiş.(Ceza almak istemiyorum)

Neyse ya hayırlısı olsun. Kanal İstanbul projesinden kurtulduk.☺️☺️☺️☺️☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kılıçdaroğlu faktörünü unutuyorsun hocam.

• Salim Şen: "07.06.2015' den sonraki tüm seçimler şaibelidir"

• İzmirde CHP ciddi oy kaybetti, %10 fark var önceki seçime göre. İstanbul ve Ankaradan fazlaydı, şuan gerisinde. Hem adaydan hem tepkiden. İnşallah bir sonraki seçimlerde başka partiden (akp hariç) iyi bir aday çıkar ve izmir i kaybederler.

• izmir'in akp'ye geçebileceğini gerçekten hiç düşünmedim. bundan sonra da geçebileceğini hiç düşünemiyorum. çok iddialı, ümitliydiler ama izmir için akp'de sanırım büyük hayal kırıklığı yaşanılacak..

• Mezhep siyaseti yapıyorlar ondan. Birinin mezhebi farklıysa ne değişecekse bilmiyorum.

• Izmir, son 20 sene oncesinde merkez sag partilerin kalesi bir sehir. Oradaki insanlar sol egilimli degil. Ortalama Ataturkcu bir sag partiye verebilirler.

Ama akp tarzi asiri olusumlar kabul gormuyor belli ki. Zayif bir chp adayi, guclu bir IYIP + IYIP adayi kazanabilir orada.

Basliktaki soruya gelirsek, mesele chp degil ya. Tamam bi yandan Kilisdar'in nasil yanlis bir tercih oldugunu goruyoruz, Ozgur Ozel'in bile gideri var halkta ama akp'yi fena tokatladilar. Ekonomi genel gidisat, emeklilere ozellikle atilan kazik, ve genel kendini begenmislik patlatti akp'yi. Yrp de ekstra vurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.