Şimdi Ara

Bu işlemciyi aldım ama nasıl!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende daha önceden intel core 1.80 ghz li bi işlemci vardı

geçenlerde bunu aldım INTEL PENTIUM G645 SOKET 1155 2.9GHZ 3MB CACHE 32NM İŞLEMCI bu tek işlemcimi nasıl oluyor 2x 2.90 gösteriyor fakat oyun gereksinimlerinden bakınca pentium ama istediği core 2 bu aldığım tek işlemcimi nasıl oluyor anlamadım 2x gösteriyor bi açarmısınız resimde ekledim

http://f1303.hizliresim.com/17/f/l0kbg.png

veya bu anakarta uygun en iyi işlemci nedir ?
    MSI B75MA-P45 INTEL B75 DDR3 2400MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA ANAKART

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubradoga -- 13 Mart 2013; 12:17:39 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona bakma sen herkezde yazar öyle sorun yok yani
  • tamamdır sağol bu çift işlemci yani dimi ? tek olsa cyrsis 3 gibi bi oyunnu en son ayarlarda oynamaz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubradoga -- 13 Mart 2013; 14:16:05 >
  • Evet çift çekirdekli işlemcidir. Parasına göre oyunlardaki performansı iyidir.

http://ark.intel.com/tr/products/69116/Intel-Pentium-Processor-G645-3M-Cache-2_90-GHz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubradoga

tamamdır sağol bu çift işlemci yani dimi ? tek olsa cyrsis 3 gibi bi oyunnu en son ayarlarda oynamaz sanırım

evet oynamaz ekran kartını bilmiyorum ama medium belki
  • tamm teşekkürler ekran kartı hd 4850 1gb ddr5 256 bit
  • daha doğrusu işlemci ve anakartı değiştirdim vatan dan aldım toplayıp bana verdiler fakat w7 kurulumunu ben yaptım w7 kurduktan sonra herhan gibi bişe yapmam lazımmı yoksa kendi tanıyormu
  • quote:

daha doğrusu işlemci ve anakartı değiştirdim vatan dan aldım toplayıp bana verdiler fakat w7 kurulumunu ben yaptım w7 kurduktan sonra herhan gibi bişe yapmam lazımmı yoksa kendi tanıyormu

monütör 640x420 piksel felan herhalde hd4850 ile very high da 8xmsaa ile crysis 3 oynuyorsanız
  • bende onu dicem monitör küçük monitörle birlikte msi 7000 serisi bi ekran kartı alcam hafta sonu nasıl olcak çok merak ediyom

bu ekran kartını alcam MSI HD7850 O.C. GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
  • neyse burdan bakınca düzeldi

http://d1303.hizliresim.com/17/f/l0r56.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

daha doğrusu işlemci ve anakartı değiştirdim vatan dan aldım toplayıp bana verdiler fakat w7 kurulumunu ben yaptım w7 kurduktan sonra herhan gibi bişe yapmam lazımmı yoksa kendi tanıyormu

monütör 640x420 piksel felan herhalde hd4850 ile very high da 8xmsaa ile crysis 3 oynuyorsanız

4850 ile Crysis 3 açılmıyorki zaten
  • çift çekirdektir ve fena bir işlemci değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

4850 ile Crysis 3 açılmıyorki zaten

pardon oda doğru ama yalan attığı nereden belli ki yama gelse bile dediğim gibi oynatamaz

• arkadaş crysis 3 açmıyor zaten yanlış yazmışım bende diyorum bunlar neyin olayını yaşıyor neyin kafasını dönüyor :D 2 yi oynuyor 3 ü falan sonra yeni çıkan oyunlar shader model 5.0 istediği için hd 4850 ise 4.1 olduğu için msi 7000 seri ekran kartını alacam olay bundan ibaret yalan atıyor falan hiç hoş olmamış bizde biliyoruz hd 4850 ekran kartı açmadığını min. 6000 serisi açıyor oyunu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.