herkese selamlar okadar yazdım 44e nasıl bir kameradır dezavantajları varmıdır tv den kameraya kayıt yapabilirsiniz dediler dogrumudur cevaplarsanız sevinirim.
arkadaşım bence 2-3 aylık bir araştırma ile 1000 ytl.sony hc44 kamera aldım.kameranın özelliklerini biliyorsundur.çözünürlüğü 1,07 mpixel yani gayet iyi.(bu fiyata göre)hafıza kartına resim ve hareketli görüntü çekebiliyorsun.1 gb lık hafıza kartı ile yaklaşık 60 dakika kayıt yapabilirsin.handycam station ile tv ye direk bağlantı yapıp çektiğin görüntüleri izleyebiliyorsun.aynı zamanda tv den veya dvd/vcd den kasete veya hafıza kartına kayıt yapabiliyorsun.ses kalitesi 16 bit.yani bu fiyata alabileceğin bence en iyi kamera üstelikte sony olması en büyük avantaj.şu anda piyasada 999 ytl ye 12 taksitle veriyorlar.zannedersem yakındada zam gelecekmiş elini çabuk tutsan iyi olur.eğer bu fiyat civarında düşünüyorsan ben al derim kesinlikle pişman olmazsın...
slm ben 44 E kullanıcısıyım cok memnunum ancak cektıgım goruntulerı bılgısayara dırek kayıt yapamıyorum tek eksıklıgı bu bence tavsıye edermısın dersenız ben 305 e derım tek kelımeyle mukemmel