Şimdi Ara

Bu kablonetin hali nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar. Son on gündür falan kablonet iyice tabiri caizse salaklaştı. Ben Ankarada 256 ile bağlıyım. 30 ile dowload ederken şimdi bazen 15 e falan düşüyor. Stabil değil. Bu sorun sadece bendemi diğer kablonetçi arkadaşlar sizde durum nedir. Makinemde spy, virüs hiç bişey olmadığından eminim. Teknik servisi arıyorum. Yok modeminizde takılma var şimdi düzelttik, yok ağı serbest bırak, topla gel demekten başka bişey yaptıkları yok. Artık aramaktanda vazgeçtim çünkü bir işe yaramıyor. Sorun sadece bendemi yoksa sizdede varmı. Bu durumda elin oğlu 20-30 megabit hızlara 10 -20 $ a bağlanırken 2007 senesinde bu kadar paraya bu kadar yavaş internet kullanımaya çalışıp, onu bile sağlamaktan aciz Türksat kabloya al internetini ......... mi diyeceğiz.

Saygılarımla

• Valla bende ankara'dayım, akşam saatlerinde ara sıra hızda düşme yaşıyorum, ama çok anormal bir sorun yok.
  • çankaya,yıldız,sancak mahallesi tarafındayım. burada yoğunluk fazla ve berbat. bilkent, balgat taraflarında kullanan arkadaşlarım var onlarınki bayaa iyiymiş duyduguma göre
  • Bende Anıttepe civarında oturuyorum. Anlaşıyan Bahçeli, Emek, Anıttepe civarı tamamen iptal. Özellikle akşam saatlerinde iyice çekilmez bir hal oluyor. Yanlız benim anlamadığım şey bundan 10 gün öncesine kadar gayet iyiydi. Yaklaşık 1 yıldır kablonet kullanıcısıyom daha teknik servisi arayacak bir duruma bile gerek duymamıştım. Örneğin rapidden 30 sabitle download ederken şimdi 20-22 lere düştü. Akşamları 15 e düştüğü bile oluyor.
    Onuda düşmeden indirebilirsem eğer. Dün 100 mb lık dosyanın bitmesine 40 saniye kala hat gitti. Gelde çıldırma Neyse ilginiz için teşekkürler
  • ben istanbuldayım bu gun harıc oncekı 1-2 gun cok yavasşladı ama bugun ıyı gıbı ehrhalde genelden bırşeyler olsa gerek
  • Adsl de kötü ona bakarsan.Ne yapacağımızı şaşırdık.
  • Ben İst/Erenköyde oturuyorum.
    Eskiden bölgeme ultra tv bakmaktaydı.
    Ben 512 kbps kullanıyorum.
    Çok şükür halimdem memnunum.
    Sabah akşam 59-61 kb/s arası dl hızım.
    Ama şuda bir gerçektir ki zamanında adsl daha yeni yeni duyuluyorken herkes dolağısıyla kablo internet kullanmaktaydı.
    Yoğun saatlerde ping süreleri 200-300 ms arası oluyordu ve dl hızında kayıplar oluşuyordu.
    Ama yoğunluk azalınca gene eski haline dönüyordu.
    Buda maalesef kablo internetin çalışma prensibiyle alakalı.
    Şöyle düşünün;Bütün aboneler tek bir boruda toplanıyor ve her kullanıcı o an o borudan geçmeye çalışıyorlar.
    E boruda ki alan sıkıntısından dolayıda geçişler zorlaşıyor.
    Kablo internette bu şekilde.
    Tek bir yerde toplanıp çıkış yapıldığından eğer o bölgede yoğunluk varsa etkileniyorsunuz.
    Yapılacak birşey yok.
    Maalesef dediğim gibi çalışma prensibi. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ankara YENİMAHALLEDE yim 1 hafta oldu kablo alalı sürekli hattan düşmekler bağlandığında çok yavaş sayfa görüntüleme 128 hızda 5 le download ediyorum teknik serviste bi b..ktan anlamıyo koymuşlar oraya ne yapsak ki ben böle giderse iptal ettirecemm çekilmez dert bu yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.