Bildirim
Bu kabloyu bulabilir miyim ? PCI güç kablosu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sata to molex diye aratırsanız bulabilirsiniz. Erkek dişi olayına dikkat ederek alın ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım bu çok teşekkür ederim
urun.n11.comSata Erkek To 4 Pin Molex İde Çevirici-dönüştürücü Kablo - n11.comhttps://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/sata-erkek-to-4-pin-molex-ide-cevirici-donusturucu-kablo-P146989872
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Evet, linkteki ürün işinizi görür. Ancak bir PSU'da molex fişi nasıl olmaz, hayret Kullandığınız PSU'nun modelini merak ettim doğrusu -
-
PSU'nuzda 4 adet molex fiş varmış (kutuda gösterilene göre var)
İyice baktınız mı, olmadığına emin misiniz? -
Ya pskasanın öyle bir yerinde takılı ki (değişik bir kasa kullanıyorum, soketlerin olduğu yeri göremiyorum komple sökmem lazım) dersen ki sök sata dan bağlama denerim, ama sipariş yolda :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dönüştürücü ile SATAdan da bağlayabilirsiniz, sakıncası yok. Boşuna masraf yapmayın diye söylemiştim. -
Linkteki ürünü aldım gayet güzel çalıştı. Çok teşekkür ederim yardımınız için 🙏🏻
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X