Şimdi Ara

Bu kabloyu usbye dönüştürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, resimde göreceğiniz kabloyu usb dönüştürücü kullanarak tv'ye bağlamak istiyorum. Ancak internette hep 3lü olarak mevcut. Farkeder mi acaba i? Ürün tavsiye ederseniz çok makbule geçer. Teşekkür ederim şimdiden. Bu kabloyu usbye dönüştürmek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sarı olan analog görüntü, kırmızı olan tek kanal ses kablosu. Bunu usb ye nasıl dönüştüreceksiniz anlamadım. Bu kablo ile hangi cihazı kullanacaksınız? Tv ye neyi bağlamak istiyorsunuz bunları net bir şekilde yazmanız lazım. USB ara biriminden ses ve görüntü alamazsınız. eğer bir video sinyali ve ses sinyali almak istiyorsanız bu kabloyu dolaylı yollardan HDMI' a dönüştürmeniz gerekiyor. Ama çalışır mı, çalışırsa da ne kadar sağlıklı olur onu bilmiyorum. Detay vermeniz lazım.

• CueMaker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevabınız için teşekkürler öncelikle. Ben bu kabloları tvde dandik bir atari konsolunu çalıştırmak için kullanacağım. Kutusundan çıktı bu kablolar. Altta resimde görünen dönüştürücüler ile yarar mı bilemediğim için sormak istedim. Bu kabloyu usbye dönüştürmek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet bu adaptörle görüntü alırsınız. Ancak cihazın çözünürlük çıkışı çok düşük olacağı için TV de çok kötü bir görüntü almanıza neden olacaktır. Ama görüntü alırsınız Bu kabloyu usbye dönüştürmek 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.