Şimdi Ara

bu kadar çakal bir yönetime sahip olduğumuz için çok şanslıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

koltukları sökmüşler stad hayalet gibi olmuş. çakallar koltukları parayla satacaklar.

• Parayla felan satmayacaklar, onları biz öyle yaptık son maçta sinirlenip herkes oturduğu koltuğu söküp sahaya fırlattı öyle bir görüntü çıktı ortaya.

20 Bin minder sipariş edilmiş bugün gelmiştir büyük ihtimalle
  • eoooh! artik. sanki baska sey kalmadi sallayacak da bunu mu sectiniz? geri donusum diye bi olay duydunuz mu? daha fazla cevre katliamina ne gerek var? stadi yikip sadece koltuklari orada mi biraksalardi?
  • beyler ne çevre katliamı insanlar evine götürecek hatıra olarak saklayacaktı o koltukları. geri dönüşüm zımbırtısını maçtan sonra yaparlardı. taraftar keyfine atmadı ki o koltukları sahaya.. bjk maçından sonra, gençler maçından sonra yenilgiyi protesto için attılar. siz bir tane galip geldiğimiz maçtan sonra koltuk atıldığını gördünüz mü? son maçta da koltuk filan atılmazdı sahaya insanlar alır, evine götürürdü. yönetim koltukları satmayacaksa da bence sökülmemeliydi.
  • Aslında 3-4 maç daha Ali Sami Yen'de oynasaydık maçlarımızı stadı bedava yıktırmış olurdu yönetim. Önce koltuklar, sonra kolonlar en sonunda temele kadar ulaşırdık harfiyat masrafı çıkardı aradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Aslında 3-4 maç daha Ali Sami Yen'de oynasaydık maçlarımızı stadı bedava yıktırmış olurdu yönetim. Önce koltuklar, sonra kolonlar en sonunda temele kadar ulaşırdık harfiyat masrafı çıkardı aradan.

Barış abi ya
  • quote:

Aslında 3-4 maç daha Ali Sami Yen'de oynasaydık maçlarımızı stadı bedava yıktırmış olurdu yönetim. Önce koltuklar, sonra kolonlar en sonunda temele kadar ulaşırdık harfiyat masrafı çıkardı aradan.

• quote:

hafriyat :P
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Barış abi ya

• Yaw zaten kıran döken oldu, 1 maç için binlerce koltukmu yaptırıp takacaklardı geri? Görüntü açısından hepten traş edelim demişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Yaw zaten kıran döken oldu, 1 maç için binlerce koltukmu yaptırıp takacaklardı geri? Görüntü açısından hepten traş edelim demişlerdir

zaten satılcaktı ki.. mantıklı bir şey bence ne yapsınlar o koltukları? satıp para kazancak kulüp işte daha ne?
  • nereye oturacaz biz son maçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.