Şimdi Ara

bu kadar seçenek arasında karar veremedim, yorum lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mevcut televizyonum vestel 47pf9090. teknik sorun sebebiyle para iadesi yapılacak. üzerine para ekleyip şöyle uzunca bir süre tv yenileme işini unutmak istiyorum. haftanın başından beri araştırıyorum, mağazalarda inceliyorum ama karar vermek çok güçmüş gerçekten. yardım edebilirseniz sevinirim.
    alacağım televizyonda olmasını istediğim özellikler şöyle;

3d (tercihen pasif),
    smart özellikleri olan,
    usbden izlenen filmlerde formatı seçme ve altyazı sıkıntısı çıkarmayan,
    dahili hd uydu alıcısı olan ve d-smart modülle sorunsuz kullanabileceğim, (dsmart kurulum, kanal listesi, çift ses ve altyazı çok önemli)
    55 ekran olacaksa ayakları kenarlarda olmayan (bu önemli zira üçgen sehpa kullanıyorum, hipotenüs kısa kalıyor yanlarda olursa)
    dlna şart olmamakla birlikte eğer varsa altyazı sorunu çıkarmayan,
    kronik panel sorunu olmayan,

bundan sonrakiler tv 4k olacaksa geçerli,
    usb 3.0 ve hdmi 2.0 portları olan,
    hevc/h.265 decode edebilen,
    sd ve hd kaynakları başarılı bir şekilde upscale edebilen
    3d filmleri full resolution gösterebilen(malum, pasif 3d full hd tvler yarı çözünürlükte izletiyor)
    her ne kadar pasif 3d modeli olmasa da, -tercihen curved olmayan- samsung olabilir. (sebebi çok saçma gelecek; güzel bir samsung soundbar almıştım lambalı amfisi olan, kumanda sayısını azaltmak istiyorum + kablosuz ses iletebiliyorum televizyondan)

yukarıda yazdıklarımın çoğunu karşılayanlar arasından, paylaşayım;

lg 55ub850v media player tüm codecleri desteklemiyor deniyor, webos2 güncellemesi bu modele gelmeyecekmiş.
    sony 55x8505b full res 3d göstermiyor, media player codec desteği hakkında fikir edinemedim.
    samsung 55f8500 3d aktif, fiyatı başka markadaki muadillerine göre anlamsız yüksek.

farkettiyseniz seçenekler hep 55" ve 4k (sony ve lg tvlerin aynı modellerinin 49" olanları da var), zira full hd modellere bakınca, 47", 49", 50" opsiyonunu da ekleyince işin içinden çıkamaz oldum, seçenekler çok arttı. hamama giren terler ya; madem 4k olacak, 55 olsun öyleyse diyerek daha küçükleri eledim. zaten asıl yazma sebebim de bu sayılır. çok seçenek var, incele incele kafam çorba oldu.

sabredip okuyan arkadaşların yardımcı olacak yorumları hoş gelir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• samsung 55ub8500 ile sony 55x8505b arasında kaldım. aslında karar sony olursa 49 ekran olanı alacağım. yardımcı olabilicek kimse var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.