Şimdi Ara

bu kadar yüksek OBP’leri nasil yaptiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Bu ise emek veren ogrencilerin sirf OBP’si daha dusuk diye geri kalmasi cok aci bir durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Bu haksizliga sebep olanlara diyecek soz yok.

• Kolejdeysen garanti veya niteliksiz bir devlet okulunda azıcık kaliteli bir öğrenciysen de çok kolay. Büyük adaletsizlik ne yazık ki

• Evet bu da haksizlik, haklisiniz.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Şu 100 obp bana imkansız geliyor.4 yıl boyunca hiçbir derste hata yapmamak bana imkansız geliyor ama yinede insanları zan altinda birakmak istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok da basit bu durumu cozmek.YKS sisteminde az soru sorulmasinin ve OBP’nin etkisinin adaletsiz olduguna dair CİMER’e yazilar da yazdim ama sonuc degismedi. Hos, degismesini beklemiyordum da tepkimi koymak istedim :) sizler de deneyebilirsiniz bundan sonrasi adina.

• Ben de imkansız gibi görüyorum hocam, ben sınav geceleri kendimi yırta yırta 88 yaptım anca o da 12 de 98 yapmasaydım 85ti yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuparaFanı kullanıcısına yanıt
    mumkun degil gibi geliyor bana da. hak ederek alan varsa o puanlari, tebrik ediyorum.

• Eski sistemde nitelikli okullardaki puanlar daha değerliymiş onu niye değiştirdiler hiç anlamıyorum, lise sınavı işlevini kaybetti. Kötü bir lisede okumak daha avantajlı hatta

• Fizik ve edebiyat harici son gun aglayana kadar çalıştım

• İste ben de o sistemden bahsettim yukarida, iyi olan seyler bozulmasaydi en azindan. merkezi yerden sinavlari yapmak ve sozlu notlarin kaldirilmasi fikri de baska bir arkadastan geldi. o da mantikli.

Hangi okul hocam merak ettim

• Allah belalarını versin bundan yaralananlara değil bunu yapanlara

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt

özeller başkan özeller....

Hangi lise hocam cunku istanbulda ozellikle burak bora ustu liselerde asiri rahat puan verildiğini biliyorum. Genelde 1.7 ila 4 yuzdelik dilimdeki liseler egodan dolayi puanları çok kırık veriyorlar. Yoksa anadoludaki fen liseleri olsun istanbuldaki yuksek puanlı liseler olsun bol net verirler. Sozluleri full 100 basarlar en azindan uni sinavı temelli olanlar

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

Pertevniyal. Sözlülerimiz iyiydi ama sınavlar o kadar sağlamdı ki kurtarmıyordu. 20 küsur ortalaması olan 11 kimya sınavımız vardı diye hatırlıyorum

Kuzenim de ordan mezun olmuştu hocam sıkı bir okul sanırım. Vefa Bbal ikhal kal hasal cagaloglu 490lık fenler fln sağlam basıyordu puanları cocuklarda da iş vardı. Sozluleri tam verip ortalama sınav yapmak en mantıklısı bana kalırsa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.