< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu kadar yüksek OBP’leri nasil yaptiniz? (3. sayfa)
-
-
88 civarı gelecek, ben böyle öğretmenlere ne diyeyim ? He doğru mu yapıyorlar bilemem ama diğerleri böyle şişirme olunca sövesim geliyor.
-
Dolmuşta tesadüfen birisiyle sohbet etmiştik bende mezunum dedi dedim kaç binden 400 K sayısal dedi obp yi sordum 98 mi 96 mı ne söylemişti o zamandan beri söverim bu sisteme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
92-93 gelecek. sınavlar çok zor oluyordu okulumuzda genellikle, 4 sayfa biyoloji yazılısı olmuştuk mesela. sınıfımız 30 kişi obp sıralamasında 20-25 arasına ancak girerim herkes köpek gibi çalışıyordu yazılılara 9.sınıftan itibaren.
-
bu sene gittiğim dershanede 9-10-11 ortalaması 100 olup tytde 55 net yapan birini gördüm :D
-
Ben son sene açık liseye geçtim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sana sağlık bilgisi notumu göstersem ağzın açık kalır
63 OBP ile yorumları okuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında benim müzik öğretmenim bile 50 falan veriyordu bize. Çok büyük haksızlık döndüğü bariz ama insanlarda memnun bu durumdan. Baya parayla sıralama almak gibi bir şey. Hiçbir hak kimsenin yanına kalmıyor ama o da bir gerçek.
Lisede çok çalıştım. Diyebilirsin sinavda niye performans gosteremedin? O anki psikoloji çok başka ki 2 senedir yönetemiyorum o anı. Bir de okul sınavıyla YKS bambaşka seylerb
yakarsa dunyayi garipler yakar :))) insallah duzelir bu olay da sizden sonrakiler en azindan bu haksizligin icinde olmasin :(
Ben de hak yemenin sonucunun hicbir kosulda iyi sonuclanacagini dusunmuyorum ama yine de insan uzuluyor. Akla mantiga uymayan OBP’ler gordum.
Evet direkt ortusturmemek lazim, hakli olabilirsiniz. Yine de mantiga uymayan cok cok cok yuksek OBP’ler var ve bu adaletsizligi doguruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Leader of Birmingham.88 civarı gelecek, ben böyle öğretmenlere ne diyeyim ? He doğru mu yapıyorlar bilemem ama diğerleri böyle şişirme olunca sövesim geliyor.
niye öğretmenlerine sövüyorsun ki? sövmen gereken not şişirenler.
-
Benim okulumda not şişirme sıfır gibiydi.Hocalar sınavda çıkacak konuları doğru düzgün söylemiyordu.Sözlü notları da genelde sınav notlarının ortalaması veriliyordu çok fazla yukarı çıkarmıyorlardı.12.sınıfta da dershanemdeki diğer okullara giden arkadaşlarıma sorular veriliyorken bize oturun çalışın deniliyordu.Ben bizim okulu burda hatalı bulmuyorum olması gerekeni yapıyorlar ama benim öfkem not şişiren okullar
-
79 obp ile istedigim bölümü kaçırdım
obs kalksa özel okulların %30u iflas eder mübarek. Dershaneler, 9. ve 10. sınıflar için biter.
Yozlaşma böyle bir şey işte. Sorunun çözümü belli ama yaparsan oy kaybedeceksin...
-
dershanede iki tane arkadaşım sınavlarda baya gerimde kalmalarına rağmen birinin obpsi 95 diğerinin 92ydi benimkisi ise 78,5 diyecek bir şey bulamıyorum
klasik devlet lisesi obpsi var bende. 90. sınavlarda hötten kayıp teselli olsun diye kitap ödevi verip sözlülerde 90-95 veriyorlardı
-
Şu obp muhabbeti komple kalkmalı. Farklı sınavlara girip aynı etkiyi alıyorsun tamamen adaletsizlik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X