Şimdi Ara

bu kadar yüksek OBP’leri nasil yaptiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

pertevniyal 9-10-11. sınıflarda ilk dediğinizi uyguluyor ama son yıl için haklısınız sınavları zaman kaybı olrak görüyorlar. fakat ilk 3 yıl gerçekten felaket zor. 3 matematik kitabı bitirip 47 aldığımı bilirim

• Henry Morley H kullanıcısına yanıt

148

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basit bir anadolu lisesi mezunuyum, 9 ve 10.sınıfta çocuktum sınavın farkında bile değildim çalışmayıp yattım. 11de hafiften bilinçlenip ordan itibaren çalışmaya başladım. OBP'm 85. Bu obp beni ham sıralamamın iki katına attı.(say yerleştirmem 3156) Hayalim olan programı obp yüzünden kaçırdım.
    Evet kendimde de suç var ama ben öncelikle okulu ve sistemi suçlu bulmayı kendime hak sayıyorum. Bazı okullarda sınav senesi çalışırlar diye daha iyimser takılıyorlar mesela. Hatta bazı özel okulların halini benden daha iyi bilirsiniz. Sırf bu OBP olayı kaç kişinin hakkına giriyor ve canını yakıyor kim bilir, bir mağdur da benim. Umarım ilerleyen dönemlerde bir çözüm bulurlar.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın. Bir Bilgisayar Mühendisi adayı olarak bölümüme PC mühendisliği denilmesine biraz ayar oluyorum. Dönem içinde çeşitli derslerden başımı kaldıramazken, ayrıyeten kendimi geliştirmek ve çeşitli sertifikaları almak için ekstra çaba sarf ederken ve staj peşinde 1 yıl öncesinden koşmaya başlamışken bölümümün PC olarak anılması bana mahalle arasındaki dükkanda 90 liraya format atan adamla aynı kefeye konulmak gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.