< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bu kadar yüksek OBP’leri nasil yaptiniz?
-
-
Sınav senesi rahatsızlık geçirdm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olayin netlerle de pek ilgisi yok aslinda da cok ucuk puanlar var. Hakikaten konusuldugu gibi ozel okul olayi mi yoksa normallesti mi bu durum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lisem notları şişirdi devlet lisesi
Sizin icin soylemedim.
Çok şey söylenir de söylemek istemiyorum obp 72 bu arada ahahhaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebaba184 -- 1 Temmuz 2021; 21:33:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de lisemin iyi ogrencilerindendim. 2011’de mezun oldum. 98 gibi bir puan imkansiz olarak goruyorum. Simdi kardesim icin bu sitedeyim, ortami koklamak icin :) Cok sasirdim ve ogrenmek istedim. Tesekkurler.
En azindan gercekci sizinki :) Bu olay tamamen hak yemektir. Buna canak tutan sistem inanilir gibi degil. Muhtemelen baska okullar yapiyorsa biz niye yapmayalim diye dusunuyorlar ama hic dogru degil. Her okul kendi icinde siralamasini yapmali diye dusunuyorum. Okul birincisi tam puan almali vs. Bu sistem cok kotu.
Umarım kardeşiniz istediği sonucu elde eder iyi forumlar
Tesekkurler, herkes icin hayirlisi olsun.
artık devlet okullarının çoğu da notları şişiriyor obpm 79 ve bu durum beni üzüyor
-
Fen lisesi mezunuyum ortalamam 93,64 sadece sayisal derslere calistigim icin böyle oldu daha yuksek yapabilirdim 98-99 yapanlar büyük ihtimal temel lise mezunu
lise icinde siralama yapilmali ve maksimum puan okul birincisine verilmeli, daha sonra puanlar gittikce dusurulmeli. boyle bir sistemi getirmek cok zor degil. eskiden boyleydi ve haksizlik minimum duzeydeydi. su an bakiyorum neredeyse 90’dan asagi OBP yok. inanin ben de cok uzuldum bu duruma. hak edenleri tenzih ediyorum.
bu da mantıksız ki komple sınavların merkezi olması ve sözlü notunun kalkması gerek
-
Devlet okullarında bazı öğretmenler obp nin önemini anlamaya başladı ama iş işten geçti
Bu olay bizzat başımdan geçti
Normalde 50 alana 50 70 alana 70 veren hiç not yükseltmeyen fizik hocamız (derse katılımın yüksek olsa bile) okuldan mezun olan birisi ufak farkla tıpı kaçırınca herhalde obp si de düşüktü öğretmenlere dert yanmış.
Gelip bize rahat olun yüksek vericem obp çok etkiliyormuş özel okullardan geri kalmayın demişti. Son sene yüksek verdi ama 3 sene zaten bize sert sert pompa yapmıştı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocalar sözlülere 100/95 verince obp yükseliyor otomatik. Sınavlar ne kadar zor olsa da.
İstanbulda %1lik bir okuldan mezunum devlet okulu. 12. Sınıfta bile mat sımavını zor yaptılar 44 aldım. Okul zaten biyoloji sınavlarıyla ünlü diğer liseler arasında. 2019da okul birincisi boun pc gitti obpsi 93tü
Iste haksizlik yapmak istemeyen hocalar bile bizim cocuklarimiz niye geri kalsin mantigina girmisler muhtemelen. Cok da yanlis diyemiyorum. Olayin kendisi yanlis basli basina.
Evet, bu cok daha harika bir cozum olur. Bunu da hocalar istemeyecektir ellerindeki koz gibi sozlu :)
Özel okullar neyse de çoğu fen liselerinde de fkb mat harici dersler çok önemsiz kılınıyor hatta o derslerde ders bile işlenmiyor yerine sayısal dersler koyuluyor bu büyük bir haksızlık...
İstanbulda %1lik bir okuldan mezunum devlet okulu. 12. Sınıfta bile mat sımavını zor yaptılar 44 aldım. Okul zaten biyoloji sınavlarıyla ünlü diğer liseler arasında. 2019da okul birincisi boun pc gitti obpsi 93tü
|
Şu 100 obp bana imkansız geliyor.4 yıl boyunca hiçbir derste hata yapmamak bana imkansız geliyor ama yinede insanları zan altinda birakmak istemem |
bu da mantıksız ki komple sınavların merkezi olması ve sözlü notunun kalkması gerek |
Çok şey söylenir de söylemek istemiyorum obp 72 bu arada ahahhaha
|
Ben de lisemin iyi ogrencilerindendim. 2011’de mezun oldum. 98 gibi bir puan imkansiz olarak goruyorum. Simdi kardesim icin bu sitedeyim, ortami koklamak icin :) Cok sasirdim ve ogrenmek istedim. Tesekkurler.
|
artık devlet okullarının çoğu da notları şişiriyor obpm 79 ve bu durum beni üzüyor |
Şu obp muhabbeti komple kalkmalı. Farklı sınavlara girip aynı etkiyi alıyorsun tamamen adaletsizlik.
|
Fen lisesi mezunuyum ortalamam 93,64 sadece sayisal derslere calistigim icin böyle oldu daha yuksek yapabilirdim 98-99 yapanlar büyük ihtimal temel lise mezunu
|
bu sene gittiğim dershanede 9-10-11 ortalaması 100 olup tytde 55 net yapan birini gördüm :D |
Benzer içerikler
- devinim ne demek paragraf
- 2000 üniversite taban puanları ve sıralamaları
- efsane yayınları zorluk derecesi
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- mert yiğit yıldız ekşi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X