< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bu kadar yüksek OBP’leri nasil yaptiniz? (4. sayfa)
-
-
Teogda 1.82ydi ben girdiğimde ama şu an 0.90 sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haksizliklara sebep olanlar nasil rahat uyuyor merak ediyorum. Az da degil insanlar hayallerindeki yeri kazanamiyorlar. Etkisi yuksek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Obp puanım 77 idi. Sıralamamı 9 k dan 12 k ya attı. Liseliler iyi çalışın lisede..
artik calismaktan ote yuksek puan verilen liselere gecis oluyormus. 90’dan asagi OBP nadir.
Çok uzun yıllardır var bu haksızlık niye gündem olmuyor bilmiyorum. Özel okulları zaten herkes biliyor. Bunların yanında küçük ilçelerdeki okullarda var. İlçeyi öne çıkarmak için zaten az mezun veren okullarda direk özel okullar kadar olmasada sınavları performansları ona göre oluyor. Benim önerim okula mezunlarına çan eğrisi sistemi gibi bir sistem getirerek odp puanlarını o sıralamaya göre dağıtmak. Bu şekilde okul içinde herkes yüz almaz sıralama önemli olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanka benimki de 90 baya atıyor herald geriye ya
-
Yuuuh bizim okula bak be nerelere tırmanmış Ben mezun olalı 4-5 yıl geçti ve hocalarında yarısı falan değişmiş diyorlardı (15 temmuz olayları vs ) ama sınavlar çokta zor değildi. En azından arkadaşlar öyle diyordu ben malesef boş tembel bir insandım. Gerçi Obp 93'ü kötü bir şey gibi anlatmışsın o zamanlar en iyi obp o civarlarda ya da 1-2 tık üstünde falandı herhalde.
Özel okul, doldurma not olayı falan benim zamanımda bile rezaletti ama anlaşılan hepten oku çıkmış bu işin baksana millet 93 Obp'ye az gözüyle bakıyor Umarım bu aptal uygulama sonunda kalkar.
Neyse herkese başarılar her şey dilediğiniz gibi olsun
Edit: Kusura bakmayın maalesef okuma özürlüsüyüm arkadaş en yüksek obp 93 demiş ben yanlış anlamışım Arapsaray'ın hapishanesi Pertevniyale tekrardan selam olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 3 Temmuz 2021; 14:3:47 >
-
+1
quote:
Orijinalden alıntı: hndhnd11
Bu haksizliklara sebep olanlar nasil rahat uyuyor merak ediyorum. Az da degil insanlar hayallerindeki yeri kazanamiyorlar. Etkisi yuksek.hocam öyle bir uyuyorlar ki,hakmış hukukmuş bunların umrunda değil ya performans notunu zor quiz yaparak vermek kaçıncı derece manyaklık
Yaşım 40 benim zamanımda obp mac 40 tı 3.11 diploma notu ile 27 puan gelmişti.
Sınıfta barajı zor geçen tipler 35-40 arası puan aldı.
52k küsür sıralama ile Atatürk Üni Kimyayı okuduk.
benden traş tipler 10 net daha az yapmasına ramen aynı dilime girdi.
3 4 hocam sınav ortalaması 70 75 bandında olan derslere o zaman 5 lik karne sisteminde 3 vermişlerdi banada sınıfta çok sesli olduğun için ceza kestiklerini söylemişlerdi biz de cahiliz bilmiyoruz ki eksiye kanaat notu olmaz. Hepsini mecburen Allaha havale ettim denk gelsem yok ederim de nasip. OBP saçmalıktır. Kaldırılmalıdır.
88 obp ile okulumu bitirdim 9600den 10400e 800 kişi geri attı 88 bile okuldan okula değişiyor obp dersaneye gidecem özel ders alscam diyorsan temel liseye gideceksin obp için bu eşitsizliğin kesinlikle kalkması lazım mebin her okula aynı sınavı yapması lazım
ingilizceci normal zamanda surekli odevler quizler verirdi bir de ingilizce kursunda bize 'ben 12lere de boyle sinavlar quizler performans odevleri yapiyorum , aci cekmelerini izlemek hosuma gidiyor , cocugumu hayatta bu okula yazdirmam erken yasta delirir' diyordu hepsi durumun farkında obp'nin de bizi zora soktuğunun da farkındalar, hoşlarına gidiyor. sadistlik mi ne dersen de artık
2018'de mezun oldum. istanbul'da ortalamanın üstü iyi bir lisedeydim. 12. sınıfta bile almanca-edebiyat gibi (sayısaldık) derslerin sınavına çalıştık. dershanedeki pertevniyalden arkadaşım ise bu sınavların sorularını önceden verdiklerini söylüyordu. yani obp muhabbeti iyice baydı. bir okul "sizi burada zorlamazsak yks'de yapamazsınız" derken öbür okul "bunlarla uğraşmayın gidin yks çalışın" diyor.
-
Konuyla ilgili olarak: Sonuna kadar haklısın.
Konudan bağımsız olarak: Kardeş boun PC nedir? Bölümün adı "Bilgisayar Mühendisliği" olmasın? Nerede var PC adında bölüm?
Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencisiydim. 60-70 puanı almak için bile k*çımızı yırtardık.
Kuzenim mezunu geçen sene temel lisemde 2 kisi vardi birinin 89 diğerinin 93obpsi vardi 95den asagi sözlü görmedim. Kuzeniminki de aynı. Belki 5 6 sene once mezun olduysanız okul puanı etkiliyordu o kalkıp sadece obp gelince ust seviye liseler sözlüleri iyi vermeye basladi
Yazmaya üşendik be hocam dilekçe doldurmuyoruz ya anla işte :)
kaç mezunusunuz. ben 20 ortalamaya denk gelmedim bizim dönemde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X